Pels fibers i els estudiants

La Festibity és la principal activitat de l’associació d’antics estudiants de la FIB, FIBAlumni. És un esdeveniment de networking i de reflexió on cada any es tracten temes rellevants del món TIC amb una perspectiva particular i única, la festa de les tecnologies de la informació es reinventa en cada edició. La Festibity aplega una mitja de 500 persones entre estudiants, fibers, experts i directius de les principals empreses TIC.

FIB Alumni és una associació sense ànim de lucre i per tant, tots els beneficis de la Festibity tornen directament als fibers fins i tot als alumnes de la FIB. S’organitzen activitats com seminaris, trobades TIC i formació. A més manté una xarxa de networking i una borsa de treball a disposició dels seus socis, sempre a prop dels joves llicenciats o graduats, els acompanya al món laboral.

L’associació manté estrets vincles també amb la FIB fent donacions a altres associacions i activitats dels estudiants, com ara la revista Oasi de l’associació homònima o a l’Associació Cultural FestaFIB que organitza la festa de primavera i és un dels moviments universitaris que implica a més estudiants i associacions. Un bon exemple de la implicació de FIBAlumni a la Facultat d’Informàtica és el laboratori docent de l’edifici B5 a la planta baixa, donació de l’associació a la facultat.

 

12 Maig de 2016

14a edició de la Festibity
12 de Maig 2016
Pavelló Italià

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02