You are here

26
Jul 2017

Coneixent "People First! d'IThinkUPC, Premi a l'Empresa innovadora en Conciliació i Temps

Dimarts 21 de febrer de 2017, el programa d'iniciatives People First! va ser reconegut amb el "V Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps" de l'Ajuntament de Barcelona. Aquest programa de mesures, que estan duent a terme tant UPCnet i IThinkUPC des de fa diversos anys, té com a principal objectiu facilitar el desenvolupament professional i personal de les persones de les dues empreses.

More
17
Jul 2017

La Fundació Altran per a la Innovació dóna més de 2.500 hores de voluntariat i consultoria a projectes socials

La Fundació Altran per a la Innovació ha donat i gestionat més de 2.500 hores de voluntariat i consultoria en més de 50 projectes socials, comptant amb l'ajuda de més de 400 voluntaris de tota Espanya. Aquestes són algunes de les xifres que es desprenen del balanç de la seva activitat des de la seva creació com a entitat sense ànim de lucre, a la fi del passat any.

More
13
Jul 2017

Aprovada la creació de l'Agència de Ciberseguretat Catalana

El Parlament ha aprovat aquest dimecres el projecte de la llei de creació de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya (ASC). El projecte de llei, que ha arribat al debat final al ple després d'un dictamen del Consell de Garanties Estatutàries a petició de Cs, defensa que aquesta Agència té per funcions planificar, gestionar, coordinar i supervisar la ciberseguretat a Catalunya i minimitzar els danys i el temps de recuperació davant d'un cas.

More
12
Jul 2017

Cisco anuncia la cinquena generació de servidors per a la seva plataforma Unified Computing System

Cisco ha anunciat una nova generació de servidors i de programari que amplia la seva innovadora plataforma de computació unificada

More

Pages

Esdeveniment

11 Maig de 2017

15a edició de la Festibity
11 de Maig 2017
Cúpula de les Arenas

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

          

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02