You are here

21
Sep 2017

Josep Fernández Ruzafa, el nou degà de la FIB

Josep Fernández Ruzafa, premiat el 2016 amb la Menció FIB per la seva tasca a la facultat, és el nou degà de la Facultat d'Informàtica de Barcelona de la UPC i vicepresident de FIB Alumni, entitat promotora de la Festibity junt a la mateixa facultat.

More
18
Sep 2017

Seminari FIB Alumni "Estratègia de mercat en ciberseguretat"

 

Quines són les necessitats de ciberseguretat de les empreses? Què pot oferir la indústria catalana? i l'Europea? I la resta del món? Com podem ajudar a crear sinèrgies entre oferta i demanda? Entre oferents o demandants independentment? En quins temes de ciberseguretat pot resultar més rendible invertir en innovació? I en R&D? En quant de temps podem esperar obtenir un retorn de la inversió en R&D i en ciberseguretat? 

More
27
Jul 2017

Cisco alerta sobre l'augment d'atacs informàtics

La ràpida evolució de les amenaces i la seva major magnitud podrien derivar en atacs de ‘Destrucció de Servei’ (DeOS, Destruction of Service), capaços d'eliminar les xarxes segures i de backup que utilitzen les organitzacions per restaurar els seus sistemes i dades després d'un incident de ciber-seguretat.

More
26
Jul 2017

Coneixent "People First! d'IThinkUPC, Premi a l'Empresa innovadora en Conciliació i Temps

Dimarts 21 de febrer de 2017, el programa d'iniciatives People First! va ser reconegut amb el "V Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps" de l'Ajuntament de Barcelona. Aquest programa de mesures, que estan duent a terme tant UPCnet i IThinkUPC des de fa diversos anys, té com a principal objectiu facilitar el desenvolupament professional i personal de les persones de les dues empreses.

More

Pages

Esdeveniment

11 Maig de 2017

15a edició de la Festibity
11 de Maig 2017
Cúpula de les Arenas

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

          

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02