You are here

10
Jan 2018

Cisco y Hyundai diseñan el coche de nueva generación

El vehículo hiper-conectado se apoyará en una red integrada en el vehículo, seguridad multi-capa y mejor comunicación entre dispositivos, interfaces y sensores.
 
Cisco y Hyundai Motor Company han anunciado el diseño de un coche hiper-conectado de nueva generación, cuya red integrada se incluirá en la flota de vehículos premium de Hyundai en 2019
 
More
04
Dec 2017

Aprofitant el talent al màxim amb Kanban

Probablement hauràs sentit algun cop la paraula Kanban, ja que darrerament està guanyant popularitat en organitzacions d’arreu del món com una forma de fer més eficient la gestió de tasques buscant la millora contínua. Al voltant d’aquest concepte s’ha desenvolupat tota una metodologia, que cadascú pot adaptar com li calgui, per tal d’optimitzar els processos de treball propis.

La representació mínima d’un Kanban és un panell com el següent, on hem de situar les tasques pendents de fer, les que estem fent i les finalitzades. Cada tasca la representem en una targeta.

More
14
Nov 2017

Cisco anuncia el primer asistente de voz para reuniones basado en AI

Spark Assistant es un asistente virtual que utiliza la tecnología de MindMeld para llevar al entorno corporativo la inteligencia conversacional

More
06
Nov 2017

III Jornades CTecno #TIC4life

El proper dimarts 19 de desembre el CTecno celebra les III Jornades CTecno a l’Auditori Imagina-Mediapro. La trobada d’aquest any proposa una gran reflexió sobre la innovació tecnològica i l’impacte que hi té en el benestar de la societat. Les Jornades estan concebudes com un espai per reflexionar sobre com la innovació tecnològica juga un paper fonamental en el món de l’oci, l’entreteniment i l’esport.

More

Pages

Esdeveniment

11 Maig de 2017

15a edició de la Festibity
11 de Maig 2017
Cúpula de les Arenas

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

          

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02