You are here

Partners de la Festibity 2018

  CISCO és líder mundial en solucions de xarxes que transforma la manera en què les persones es connecten, es comuniquen i col·laboren, donant forma al futur d'Internet mitjançant la creació de valor i oportunitat sense precedents. Cisco proveeix de solucions per connectar tots tipus de dades siguin on siguin, oferint computació i analítica des dels Data Centers fins als dispositius de forma immediata.
  DXC Technology es líder mundial en serveis TIC. La seva missió, ajudar als seus clients a aprofitar el poder de la innovació per prosperar en el canvi.

Alguns dels seus serveis principals:

  • Analytics
  • Aplicacions
  • Cloud
  • Consultoria i Seguretat
  Itteria, una proposta innovadora i de valor en l'àmbit del desenvolupament i manteniment d'aplicacions formada per la integració dels millors coneixements i expertesa de Seidor i Nexica, companyies referents del sector TIC a Catalunya.

Els objectius es basen en aportar solucions útils, innovadores i eficients per transformar el servei de l'Administració Pública, créixer com a companyies fruit de la comercialització i capitalització de les solucions proposades.

  Amb una infraestructura mundial de centres informàtics i xarxes, T-Systems, la filial de Deutsche Telekom, ofereix tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) a grups multinacionals i a institucions públiques.  L'objectiu de T-Systems és construir un futur en què la societat i el món empresarial estiguin connectats i oferir un valor afegit als seus clients a través de solucions TIC.
 

Telefónica és una de les majors companyies de telecomunicacions del món per capitalització borsària i nombre de clients, que es recolza en una oferta integral i en la qualitat de la connectivitat que li proporcionen les millors xarxes fixes, mòbils i de banda ampla.

Telefónica ofereix solucions integrades en les TIC per a a tot tipus de clients (persones, llars, empreses de totes les mides, Administracions Públiques, ...). La proposta de valor per a les grans empreses es basa en una Connectivitat excel·lent.

  Accenture és una companyia global de consultora de gestió, serveis tecnològics i outsourcing amb 319.000 professionals que presten servei a clients en més de 120 països. Accenture col·labora amb els seus clients per a ajudar-los a convertir-se en negocis i Governs d’alt rendiment. La companyia ha assolit una facturació de 30.000 milions de dòlars durant l’exercici fiscal 2014.
   

 

     
  INDRA és una de les principals empreses globals de consultoria i tecnologia i el soci tecnològic per les operacions clau dels negocis dels seus clients a tot el món. Desenvolupa una oferta integral de solucions pròpies i serveis avançats i d’alt valor afegit en tecnologia, a la qual afegeix una cultura única de fiabilitat, flexibilitat i adaptació a les necessitats dels seus clients. Indra és capdavantera mundial en el desenvolupament de solucions tecnològiques integrals. 
  IThinkUPC és l'empresa de consultoria i serveis avançats de software de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ajuda a les empreses a millorar la vida dels seus clients i empleats creant solucions i serveis avançats de software.
  Mediacloud és un proveïdor d'infraestructures digitals en el núvol que forma part del grup Mediapro. L'empresa ofereix servidors, emmagatzematge i núvols privats, a més d'escriptoris virtuals. Amb un ADN totalment digital, diuen, poden "ajudar-te a que tu també ho siguis".
  Nae treballa amb operadors de telecomunicacions, grans empreses i administracions públiques per anticipar els reptes de creixement i transformació del mercat, millorant la seva estratègia de negoci i la seva eficiència operativa. Amb una facturació anual que supera els 22 milions d'euros i seus a Barcelona, Madrid, Bogotà i Ciutat de Mèxic, l'equip de Nae està format per més de 200 professionals.
     
     
     
 

L'estratègia de Barcelona Ciutat Digital se centra a invertir en infraestructures digitals públiques que facilitin uns serveis públics de més qualitat i que siguin el preludi d'una economia i una societat més sostenibles i col·laboratives.

 

El Departament de la Presidència coordina amb la col·laboració de tots els departaments i entitats de l’Administració de la Generalitat de Catalunya;

 

UPC Alumni és un servei que la Universitat Politècnica de Catalunya, BarcelonaTech (UPC) ofereix a tothom relacionat amb l'UPC amb l'objectiu de facilitar la interacció, així com la possibilitat de desenvolupar, mitjançant la xarxa, noves relacions professionals i personals.

    eCooltra és el servei de motosharing líder a Europa amb una flota de més de 2.000 motos elèctriques i amb presència en cinc ciutats: Barcelona, Madrid, Lisboa, Roma i Milà.
 

L'Ara és un diari compromès amb la societat que mira i explica el món des de Catalunya. Un diari d'última generació tecnològica que assumeix amb els seus lectors el compromís de recuperar els valors que ha donat al llarg de la història el periodisme del nostre país: la màxima qualitat i rigor ètic com a garant dels valors de la nostra societat.

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

          

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02