You are here

La Festibity i el talent: TalentTIC

El protagonista de la 15a Festibity és el talent! TalentTIC és una edició molt especial ja que celebra també el 40 aniversari de la FIB, la Facultat d'Informàtica de Barcelona, tota una cantera de talent que no ha parat de progressar i adaptar-se als temps per oferir la millor formació. Al llarg de l'any en aquest web i, especialment, el dijous 11 de maig la Festibity tractarà un tema de tanta actualitat com és la captació i retenció de talent en el sector TIC. Sabem que l'educació i el talent són claus per fer crèixer un país i per això volem aprofitar aquesta edició per fer-hi nostra particular mirada.

La Festibity i la FIB

La Festibity l'organitzen la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) i la seva associació d'antics alumnes, FIB Alumni. És un esdeveniment de networking i de reflexió on cada any es tracten temes rellevants del món TIC amb una perspectiva particular i única, la festa de les tecnologies de la informació es reinventa en cada edició. La Festibity aplega una mitja de 500 persones entre CIOS, fibers, experts i directius de les principals empreses TIC.

FIB Alumni és una associació sense ànim de lucre i per tant, tots els beneficis de la Festibity tornen directament als fibers fins i tot als alumnes de la FIB. S’organitzen activitats com seminaris, trobades TIC i formació. A més manté una xarxa de networking i una borsa de treball a disposició dels seus socis, sempre a prop dels joves llicenciats o graduats, els acompanya al món laboral.

L’associació manté estrets vincles també amb la FIB fent donacions a altres associacions i activitats dels estudiants, com ara la revista Oasi de l’associació homònima o a l’Associació Cultural FestaFIB que organitza la festa de primavera i és un dels moviments universitaris que implica a més estudiants i associacions. Un bon exemple de la implicació de FIBAlumni a la Facultat d’Informàtica és el laboratori docent de l’edifici B5 a la planta baixa, donació de l’associació a la facultat.

Esdeveniment

11 Maig de 2017

15a edició de la Festibity
11 de Maig 2017
Cúpula de les Arenas

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02