You are here

Una Festibity dedicada a la solidaritat i a la participació: ParTICipa

Aquest 2020 volem reivindiar la capacitat més humanista de la Festibity, i per aquest motiu dedicarem la 18a edició als reptes TIC solidaris i a la participació. Volem ser un altaveu de diferents iniciatives solidàries on la tecnologia hi juga un paper rellevant. Un dels projectes protagonistes serà la Fundació Ricky Rubio i es comptarà amb la presència del mateix Ricky. 

Una Festibity que permetrà conèixer el paper de la tecnologia en la recerca, en iniciatives transversals i, en definitiva, amb un impacte en positiu a la societat. L'organització de la Festibity farà donació del 25% dels ingressos de patrocini a aquests projectes TIC solidaris. 

FIB Alumni és una associació sense ànim de lucre. Per tant, tots els beneficis de la Festibity tornen directament als fibers fins i tot als alumnes de la FIB. S’organitzen activitats com seminaris, trobades TIC i formació. A més manté una xarxa de networking i una borsa de treball a disposició dels seus socis, sempre a prop dels joves llicenciats o graduats, els acompanya al món laboral.

L’associació manté estrets vincles també amb la FIB fent donacions a altres associacions i activitats dels estudiants, com ara la revista Oasi de l’associació homònima o a l’Associació Cultural FestaFIB que organitza la festa de primavera i és un dels moviments universitaris que implica a més estudiants i associacions. Un bon exemple de la implicació de FIBAlumni a la Facultat d’Informàtica és el laboratori docent de l’edifici B5 a la planta baixa, donació de l’associació a la facultat.

Esdeveniment

11 de Juny 2020

18a edició de la Festibity Dijous 11 de Juny 2020 Pavelló de l'Estació del Nord

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02