You are here

CONVERSANT AMB RICKY RUBIO: TECNOLOGIA I VALORS 

Més enllà de la seva exitosa carrera esportiva, Ricky Rubio és un apassionat de la tecnologia i fa uns anys va crear la seva pròpia Fundació amb l'objectiu de lluitar contra el càncer de pulmó i ajudar a nens i joves sense recursos i discapacitats. Aquesta trobada consistirà en un diàleg entre Ricky Rubio i diverses personalitats TIC sobre les relacions entre tecnologia i valors. 

JORNADA AMB CIOS

Els CIOS més rellevants del sector i els partners del Club Festibity ens trobarem en un marc incomparable com és el Port de Barcelona. De la mà de Catalina Grimalt, subdirectora General d'Organització i Recursos Interns, i David Serral, CIO, compartirem els seus projectes i altres iniciatives.

TROBADA INSTITUCIONAL  

Trobada reduïda i exclusiva amb els responsables de la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública. Una oportunitat per posar en comú la situació actual i els nous reptes de les TIC. 

VISITA A LA NOVA SEU BSC     

Amb la construcció del nou edifici corporatiu del Barcelona Supercomputing Center (BSC), serem dels primers en fer una visita personalitzada i exclusiva, de la mà dels seus màxims representants. 

TROBADA DE PARTNERS

Una visita al Palau de la Música Catalana o una experiència amb robots a l'Hotel Princess. Aquestes han estat les temàtiques de la dues últimes trobades de partners. Una cita ja tradicional per fer networking, viure experiències i descobrir espais de la ciutat. 

ELS NOUS REPTES TIC

Debat híbrid (presencial i online) amb la participació dels partners i persones clau del sector en el que parlarem sobre la "nova realitat" des de les TIC. A quins reptes i oportunitats s'afronta el sector davant la crisi de la COVID-19? El debat es realitzarà en un dels espais dels partners. 

MENCIÓ SOLIDÀRIA 

La menció Festibity Solidària és el guardó lliurat per FIB Alumni i la FIB com a reconeixement a un projecte o iniciativa TIC que s'hagi desenvolupat per fer front a les dificultats derivades de la COVID-19. Els partners són els encarregats de presentar els projectes. El lliurament es farà durant el debat "La nova realitat amb les TIC" i el projecte guanyador s'esmentarà en el marc de la Festibity 2021.

Consulta el reglament

50 ANYS DE LA UPC 

En aquests 50 anys la UPC ha esdevingut la universitat tecnològica de referència de Catalunya. Celebraran el 50è aniversari amb diverses activitats durant el curs acadèmic 2020-2021 i comptaran amb la participació de tothom. Els partners podran estar presents a l'Acte Central i també en d'altes activitats. 

CLUBS UPC ALUMNI 

Els clubs alumni són una manera de potenciar el networking, d'establir sinergies i de fomentar col·laboracions professionals. Els partners podran participar de la jornada anual que es celebrarà durant el darrer trimestre del 2020 i també d'altres activitats. 

CAPTACIÓ DE TALENT 

Busques treballadors/es o becaris/es? Els partners gaudeixen d'assessorament personalitzat i d'avantatges en la publicació d'ofertes a les borses de treball i de pràctiques de la FIB i FIB Alumni. Les seves ofertes queden en una posició destacada i gaudeixen de major visibilitat mitjançant el logo. 

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Club Festibity 2020-2021

Segon semestre 2020 i primer del 2021

Networking, talent, comunitat i solidaritat

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02