You are here

TROBADA RICKY RUBIO 

Ricky Rubio va batre el rècord de jugador més jove en debutar en un partit de la lliga ACB i el 2011 va donar el salt a la NBA on actualment juga amb els Phoenix Suns. Ricky Rubio, però, no és només una estrella de la NBA sinó que va fundar la seva pròpia Fundació amb l'objectiu de lluitar contra el càncer de pulmó i ajudar a nens i joves sense recursos i discapacitats. 

JORNADA AMB CIOS

Els CIOS més rellevants del sector i els partners del Club Festibity ens trobarem en un marc incomparable com és el Port de Barcelona. De la mà de Catalina Grimalt, subdirectora General d'Organització i Recursos Interns, i David Serral, CIO, compartirem els seus projectes i altres iniciatives.

TROBADA INSTITUCIONAL  

Trobada reduïda i exclusiva amb els responsables de la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública. Una oportunitat per posar en comú la situació actual i els nous reptes de les TIC. 

VISITA A LA NOVA SEU BSC     

Amb la construcció del nou edifici corporatiu del Barcelona Supercomputing Center (BSC), serem dels primers en fer una visita personalitzada i exclusiva, de la mà dels seus màxims representants. 

TROBADA DE PARTNERS

Una visita al Palau de la Música Catalana o una experiència amb robots a l'Hotel Princess. Aquestes han estat les temàtiques de la dues últimes trobades de partners. Una cita ja tradicional per fer networking, viure experiències i descobrir espais de la ciutat. 

ELS NOUS REPTES TIC

Debat híbrid (presencial i online) amb la participació dels partners i persones clau del sector en el que parlarem sobre la "nova realitat" des de les TIC. A quins reptes i oportunitats s'afronta el sector davant la crisi de la COVID-19? El debat es realitzarà en un dels espais dels partners. 

MENCIÓ SOLIDÀRIA 

La menció Festibity Solidària és el guardó lliurat per FIB Alumni i la FIB com a reconeixement a un projecte o iniciativa TIC que s'hagi desenvolupat per fer front a les dificultats derivades de la COVID-19. Els partners són els encarregats de presentar els projectes. El lliurament es farà durant el debat "La nova realitat amb les TIC" i el projecte guanyador s'esmentarà en el marc de la Festibity 2021.

Consulta el reglament

50 ANYS DE LA UPC 

En aquests 50 anys la UPC ha esdevingut la universitat tecnològica de referència de Catalunya. Celebraran el 50è aniversari amb diverses activitats durant el curs acadèmic 2020-2021 i comptaran amb la participació de tothom. Els partners podran estar presents a l'Acte Central i també en d'altes activitats. 

CLUBS UPC ALUMNI 

Els clubs alumni són una manera de potenciar el networking, d'establir sinergies i de fomentar col·laboracions professionals. Els partners podran participar de la jornada anual que es celebrarà durant el darrer trimestre del 2020 i també d'altres activitats. 

CAPTACIÓ DE TALENT 

Assessorament per fer més efectives i atractives les sol·licituds per publicar a la borsa de treball i pràctiques de la FIB i de FIB Alumni, que compta amb ofertes per a estudiants i titulats/es de la FIB. A més, les ofertes dels partners tenen més visibiltiat i l'oferta queda en una posició destacada. 

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Col·laboradors

Club Festibity 2020-2021

Segon semestre 2020 i primer del 2021

Networking, talent, comunitat i solidaritat

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02