You are here

Big Band Basket Beat

Creada el 2015, la Big Band Basket Beat és una orquestra que té com a motor el ritme i la sonoritat que generen les pilotes combinades amb d’altres instruments. Al seu darrera hi ha l’Associació Basket Beat, que té com a objectiu millorar la vida dels i les joves amb menys oportunitats i/o en situació de risc.

L’orquestra fusiona les trajectòries de joves que han desenvolupat processos de creixement personal a través de la metodologia Basket Beat amb músics de diferents tradicions. Una original proposta artística que és a la vegada un projecte social. 

 

Ricky Rubio

Ricky Rubio és un dels millors jugadors de bàsquet espanyols i una estrella de la NBA. Va ser un nen prodigi al convertir-se amb 14 anys en el jugador més jove del bàsquet ACB. Després de guanyar-ho tot a Europa va donar el salt a la NBA i actualment juga amb el Phoenix Suns.

El punt d’inflexió a la seva vida va arribar el 2012 quan a la seva mare li van diagnosticar càncer de pulmó. En una de les últimes converses, Ricky li va prometre que faria tot el possible per ajudar els altres i actualment està complint aquesta promesa a través de la seva Fundació.

 

Esdeveniment

11 de Juny 2020

18a edició de la Festibity Dijous 11 de Juny 2020 Pavelló de l'Estació del Nord

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02