You are here

Propostes a la Iniciativa TIC 2019

PROJECTE GUANYADOR

SPARKLE, una fàbrica virtual immersiva d'ALTRAN

Sparkle, aplica els beneficis de la Indústria 4.0 i reprodueix una fàbrica virtual immersiva a partir d'una fàbrica real on sensors intel·ligents (SenseForge) recullen dades contínuament per detectar el seu estat, i d'aquesta forma anticipar-se a possibles errors, necessitats de manteniment o perills.

A més la Realitat Virtual, s'utilitza com a eina d'entrenament amb una plataforma de control remot que permet moure un braç robòtic remotament.

   

AUTOFLOW, una plataforma per a negocis per DXC Technology

AutoFlow, té l'objectiu d'industrialitzar de forma eficient i robotitzada els processos de back-office, i externalitzar-los a proveïdors de serveis externs així com d'integració entre diferents canals.
 
Aquesta plataforma integra i automatitza els següents serveis:
 
⦁ Email.
⦁ Text File.
⦁ Entrades manuals.
⦁ Trucades de telèfon.
⦁ Altres eines d'integració.

 

   

 

 
GRESLADIX, sistema de detecció de radicalització d'EXPERT SYSTEM
 
Gresladix, és un projecte enfocat a identificar accions il·legals, delictives o relacionades amb terrorisme mitjançant tècniques de processament basades en el pensament cognitiu del llenguatge natural i sistemes d'Intel·ligència Artificial
 
Es poden identificar, extreure i agregar posts en xarxes socials en diversos idiomes vinculats a col·lectius radicalitzats i enllaçar aquesta informació amb l'amenaça detectada.
 

 

 
MUTUA UNIVERSAL (Lince), IA i machine learning de NAE
 
Mutua Universal, neix amb l'objectiu de millorar l'eficiència amb innovació tecnològica, implantant un sistema d'Intel·ligència Artificial i Machine Learning, per a la identificació de patrons i establir models predictius.
 
Té l'objectiu de definir l'estratègia a seguir per a ser una entitat orientada a la dada, identificant camps d'actuació per als sistemes d'I.A. Així com ser una eina d'anàlisi del passat, d'optimització del present i de predicció del futur.
 
AURA, la intel·ligència artificial de TELEFÓNICA
 
Aura, és un assistent virtual que està permetent transformar les dades en coneixement per a oferir experiències personalitzades a tots els clients d'una manera natural, en temps real i a través de diversos canals com el dispositiu Movistar Home.
 
Permet: 
⦁ Resoldre temes de dominis tradicionalment telco.
⦁ Treu el màxim partit al teu TV, amb la possibilitat de buscar continguts (pel·lícules, sèries, programes) personalitzades.
⦁ Integració a múltiples canals: app mòbil, web, Movistar Home, Facebook Messenger, Google Assistant, i pròximament Whatsapp.

 

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Club Festibity 2020-2021

Segon semestre 2020 i primer del 2021

Networking, talent, comunitat i solidaritat

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02