Club Festibity

Formar part del Club Festibity significa poder gaudir d'experiències i accions exclusives i úniques durant tot un any. Activitats de tot tipus (de networking, culturals, lúdiques) que són dissenyades especialment per als col·laboradors o clients que són partners de la Festibity. Cada edició va associada a diverses activitats relacionades amb la temàtica de l'esdeveniment.A continuació podeu veure un resum de les activitats realitzades fins al moment. Les properes les podeu consultar a la secció Activitats Club Festibity 2020-2021

Activitats realitzades durant el 2022

  • Trobada de partners i networking al Centre d'Arts Digitals IDEAL
    Patrocinadors Gold i Silver. Dijous 9 de juny de 2022 

La trobada de cada edició amb els partners, personalitats i membres de la Junta FIB es va realitzar al Centre d'Arts Digitals IDEAL on vam poder conèixer a fons una exposició biogràfica de Frida Kahlo amb una exhibició immersiva que combina arts digitals, projeccions de gran format, realitat virtual i entorns expositius clàssics. En acabar vam realitzar un còctel dinar networking a l'Hotel ILUNION

          

  • ADNTIC Debat híbrid: "Desxifrant les criptomonedes"
    Dimecres 30 de març de 2022 

Els partners, CIOs, socis FIB Alumni i membres de la Junta FIB van poder conèixer a fons el que hi ha darrere de les criptomonedes, com funcionen i l'impacte a nivell econòmic i social amb la celebració de la 2a edició de l'ADNTIC. L'acte va tenir lloc a l'Auditori Vèrtex de la UPC i es va poder seguir en directe per YouTube. Mira'n el vídeo! 

          

 

Activitats realitzades durant el 2021

  • Networking amb David Ferrer i Xavier Milà
    Divendres 8 d'octubre del 2021 

Els partners van poder conèixer el nou Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya de la mà de David Ferrer, secretari de Polítiques Digitals, i Xavier Milà, director del CTTI al nou Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya. 

          

 

  • Trobada amb CIOS al Port de Barcelona + dinar de partners 
    Dimecres 7 de juliol del 2021 

Els partners i els principals CIOS del sector van poder conèixer el projecte tecnològic i d'innovació del Port de Barcelona de la mà dels seus màxims responsables. Seguidament van gaudir d'un passeig en vaixell mentre prenien una beguda i feien networking. La jornada va finalitzar amb el ja tradicional dinar de partners a l'hotel Eurostars Grand Marina. 

          

 

  • ADNTIC: debat híbrid  
    Dimecres 14 d'abril del 2021 

En el marc del 50è aniversari de la UPC vam celebrar aquest debat amb l'objectiu de reivindicar i posar en valor la feina realitzada pels i les professions de les TIC. L'acte va tenir lloc a l'Auditori Vèrtex de la UPC i es va poder seguir en directe per Fibracat TV. Mira'n el vídeo! 

             


 

Activitats realitzades durant el 2020

  • Trobada de partners al Palau de la Música Catalana
    Patrocinadors Gold i Silver. Dijous 5 de març del 2020 

La trobada de cada edició entre tots els parters amb els principals responsables de la FIB i de FIB Alumni va tenir lloc al Palau de la Música Catalana. Primer es va realitzar una visita guiada per gaudir d'aquesta perla arquitectònica del modernisme català i seguidament, un dinar al Mirador del Palau.​

             


 

Activitats realitzades durant el 2019

  • Visita a mida al Centre de Control de la Guàrdia Urbana de Barcelona 
    Patrocinadors Gold i Silver. Dimarts 12 de novembre i dijous 14 de novembre del 2019 

Visita exclusiva al Centre de Control de la Guàrdia Urbana de Barcelona, (c.Lleida). Recepció per part dels responsables.

            
 

  • Cuina creativa al restaurant Disfrutar 
    Patrocinadors Gold. Diverses dates durant el 2019 

Un dels punts forts de la Festibity és el de disfrutar. Volem que gaudiu de la cuina creativa d'un dels millors restaurants de Barcelona, el Restaurant Disfrutar.

            
 

  • Demo Drons: visita a l'EEATC i demostració amb vols de drons  
    Patrocinadors Gold i Silver. Dimecres 30 d'octubre del 2019 

Un Demostració amb vols de drons i xerrada per part de EEATC (Escola d'Enginyeria de Telecomunicacions i Aerospacial de Castelldefels) per part de la UPC.

            
 

  • Amazon: visita exclusiva a les instal·lacions del centre logístic
    Patrocinadors Gold. Dimart 17 de setembre del 2019 

Visita exclusiva a les instal·lacions del centre logístic d'Amazon al Prat del Llobregat. Recepció per part d'un directiu de la companyia.​

            
 

  • Simuteca: vol amb simulador 737-NGV 
    Patrocinadors Gold. Diverses dates durant el 2019 

El simulador representa l'interior a escala real de la cabina de pilotatge d'un Boeing 737-8700 a partir d'un programari, un maquinari i una tripulació.

            


 

Activitats realitzades durant el 2018 

  • Universal Robots: trobada networking amb partners 
    Patrocinadors Gold i Silver. Novembre del 2018 

Una experiència amb els líders mundials de la robòtica col·laborativa de la mà de Jordi Pelegrí, Business Development Manager a Espanya i Portugal i Alejandro Climent, Director tècnic del sud d’Europa i posterior dinar networking a l'Hotel Princess, presidit pel rector de la UPC, Francesc Torres.

             

  

  • Visita al Barcelona Supercomputing Center (BSC)
    Patrocinadors Gold i Silver. 2 i 4 d'octubre del 2018 

Dues visites programades per al supercomputador Marenostrum. Activitat ideal per compartir amb col·laboradors i/o clients.

            

 

  • Visita a l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)
    Patrocinadors Gold i Silver. Maig del 2018 

Visita a les instal·lacions de l'ICFO a Castelldefels de la mà del seu director, Lluís Torner, i el seu equip, on es duen a terme presentacions de tecnologies associades al Graphene Flagship i al Quantum Flagship.

            
 

  • ​Tickets Experience
    Patrocinadors Gold. Diverses dates durant el 2018 

La gastronomia també forma part del nostre club, per això, els patrocinadors Gold han pogut gaudir d'una experiència VIP, de la mà dels germans Adrià, al restaurant TICKETS de Barcelona. 

            
 

  • CIONET "La Revolución de las Máquinas"
    Patrocinadors Gold. Abril del 2018 

CIONET organitza periòdicament trobades amb grups reduïts de CIOs i CEOs al voltant d'una temàtica, amb el networking com a punt clau. El 25 d'abril de 2018 els nostres patrocinadors van poder assistir a l'acte "La Revolución de las Máquinas. Hacia la era de la inteligencia artificial". 

            
 

  • TESLA: Trobada networking amb partners
     Patrocinadors Gold i Silver. Gener del 2018 

Visita guiada a càrrec de Pere Brugal, actual director de TESLA al Sud d'Europa, acompanyat d'un còctel dinar al Gallery Hotel presidit pel rector de la UPC Francesc Torres. L'esdeveniment va incloure una prova de conducció gratuïta a les instal·lacions del fabricant nordamericà a L'Hospitalet. 

            


Activitats realitzades durant el 2017 

  • Visita a mida al Complex Egara - Mossos d'Esquadra 
    Patrocinadors Gold i Silver. Desembre del 2017

Visita al Complex Egara, el quarter general dels Mossos d'Esquadra, a Sabadell, en el marc de la 14a Festibity, dedicada a la Ciberseguretat. Durant l'esdeveniment els nostres patrocinadors van poder conèixer de més a prop seccions com els TEDAX i les brigades mòbils, com també va incloure una xerrada pròpiament centrada en la ciberseguretat amb el sotinspector Marc Tortellà i el facultatiu Erik de Luis.

            

 

  • Circuit de Catalunya: GT Driving Experience amb Ferrari
    Patrocinadors Gold. Juny del 2017

Conduir un Ferrari és una exclusiva experiència per a tot afeccionat al motor. Bellesa, potència, velocitat, adrenalina... són algunes de les qualitats que els nostres patrocinadors Gold van poder sentir en el seu màxim esplendor. El pack també va incloure un dinar al restaurant Paddock i una visita guiada al Circuit.

            


Activitats realitzades durant el 2016 

  • Visites al Barcelona Supercomputing Center (BSC)
    Patrocinadors Gold i Silver. Diverses dates durant el 2016  

Diverses visites guiades i personalitzades al llarg de l'any al MareNostrum, la supercomputadora més potent d'Espanya i la tercera més ràpida d'Europa.

            

 

  • Visita privada a la Fundació Joan Miró
    Patrocinadors Gold i Silver. Novembre del 2016

Visita privada a la Fundació Joan Miró. Durant l'acte el museu romangué tancat al públic, i els assistents varen poder gaudir d'un tour guiat en exclusiva per la col·lecció permanent de Joan Miró. En acabar la visita i els parlaments, se celebrà un sopar còctel.

            
 

  • Futbol Club Barcelona: tour experience
    Patrocinadors Gold. Juny del 2016

Visita guiada a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, al Camp Nou, Es varen visitar el Museu del FCB, els vestuaris i la resta d'equipaments. En acabar es va celebrar un aperitiu a l'exterior.

            


Activitats realitzades durant el 2015 

  • Barcelona Supercomputing Center: xerrada amb Mateo Valero
    Novembre del 2015

Visita al Marenostrum, la supercomputadora més potent d'Espanya, amb l'acompanyament del director del BSC, Mateo Valero, que durant la visita va mostrar als assistents les instal·lacions, així com va explicar-los la seva història i les seves aplicacions. L'acte va acabar amb un dinar-networking a la Sala del Llac del Rectorat de la UPC.

            

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02