CONVERSANT AMB RICKY RUBIO: TECNOLOGIA I VALORS 

Més enllà de la seva exitosa carrera esportiva, Ricky Rubio és un apassionat de la tecnologia i fa uns anys va crear la seva pròpia Fundació amb l'objectiu de lluitar contra el càncer de pulmó i ajudar a nens i joves sense recursos i discapacitats. Aquesta trobada consistirà en un diàleg entre Ricky Rubio i diverses personalitats TIC sobre les relacions entre tecnologia i valors. 

NETWORKING AMB CIOS

Vam conèixer el projecte tecnològic del Port de Barcelona de la mà de Catalina Grimalt, Subdirectora General d'Organització i Recursos Interns, Carles Rúa, Responsable de Projectes Estratègics i Innovació, i David Serral, CIO. Seguidament, els partners del Club Festibity i els CIOS més rellevants del sector van realitzar un passeig - networking en vaixell. L'acte va finalitzar amb el ja tradicional dinar de partners. 

Una activitat exclusiva pels partners del Club Festibity realitzada amb la col·laboració del Port de Barcelona. 

7 de juliol a partir de les 11.15h | A l'auditori del Port de Barcelona | Consulta'n més detalls | Mira les fotos!

TROBADA INSTITUCIONAL  

Trobada reduïda i exclusiva amb els responsables de la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública. Una oportunitat per posar en comú la situació actual i els nous reptes de les TIC. 

VISITA A LA NOVA SEU BSC     

Amb la construcció del nou edifici corporatiu del Barcelona Supercomputing Center (BSC), serem dels primers en fer una visita personalitzada i exclusiva, de la mà dels seus màxims representants. 

TROBADA DE PARTNERS

Un passeig amb vaixell exclusiu que va finalitzar amb un dinar. Una experiència per fer networking i donar la benvinguda a l'estiu. 

Una activitat exclusiva pels partners del Club Festibity. 

7 de juliol a partir de les 11.15h | Consulta'n més detalls | Mira les fotos! 

DEBAT ADNTIC 

Sota el lema #ADNTIC i en el marc del 50è aniversari de la UPC, vam celebrar aquest acte amb l'objectiu de reivindicar la feina realitzada pels professionals de les TIC. L'acte va constar d'un debat i del lliurament de la Menció Festibity Solidària al projecte T-Mercabarna Solidària. 

14 d'abril a les 18h | A l'Auditori Vèrtex de la UPC i retransmissió en directe per Fibracat TV | Recupera l'acte a Youtube! 

MENCIÓ SOLIDÀRIA 

La menció Festibity Solidària és el guardó lliurat per FIB Alumni i la FIB com a reconeixement a un projecte o iniciativa TIC que s'hagi desenvolupat per fer front a les dificultats derivades de la COVID-19. Els partners són els encarregats de presentar els projectes. L'anunci de la proposta guanyadora es va fer durant l'acte ADNTIC i el lliurament del guardó es realitzarà durant la 18a Festibity.

Consulta el projecte guanyador i les candidaturesConsulta el reglament

50 ANYS DE LA UPC 

En aquests 50 anys la UPC ha esdevingut la universitat tecnològica de referència de Catalunya. Celebraran el 50è aniversari amb diverses activitats durant el curs acadèmic 2020-2021 i comptaran amb la participació de tothom. Els partners podran estar presents a l'Acte Central i també en d'altes activitats. 

CLUBS UPC ALUMNI 

Els clubs alumni són una manera de potenciar el networking, d'establir sinergies i de fomentar col·laboracions professionals. Els partners podran participar de la jornada anual que es celebrarà durant el darrer trimestre del 2020 i també d'altres activitats. 

CAPTACIÓ DE TALENT 

Busques treballadors/es o becaris/es? Els partners gaudeixen d'assessorament personalitzat i d'avantatges en la publicació d'ofertes a les borses de treball i de pràctiques de la FIB i FIB Alumni. Les seves ofertes queden en una posició destacada i gaudeixen de major visibilitat mitjançant el logo. 

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02