UPC-FIB Cercle Fiber
Tornar
Pots demanar informació o inscriure't de 9:00 h a
18:00 h a INFONOMIA:
tel. 93 224 01 50

mail@festibity.com

www.festibity.com

Preu del sopar:
80 € (16% IVA inclòs)

Preu del sopar socis Cercle Fiber:
40 € (16% IVA inclòs)

No oblidis confirmar l'assistència abans del 27 d'abril!

Històricament, el càlcul ha estat la base sobre la que se sustentaven els productes financers: càlculs d´interessos, estadístiques de riscs, mortalitat, accidents, provisions i previsions, regressions, probabilitats, etc. formen el core business de l´activitat de la banca, les assegurances o la borsa.

Però més enllà d´aquest ús que podríem anomenar intrínsec, el sector financer ha estat i és el gran impulsor de les TI en d´altres àmbits. Dels externs, els que transcendeixen al públic, podríem ressaltar la banca electrònica, les assegurances "a la carta" o els serveis de tot tipus que s´ofereixen a través de caixers automàtics. Portes endins, el sector ha estat pioner en l´ús d´eines de CRM, business intelligence o, en un terreny més "físic", de sistemes d´alta disponibilitat, eines de seguretat o de les "software factories".

De la mateixa manera que la cadena de producció d´una fàbrica automobilística és considerada el nucli productiu de la companyia, és la sala on seuen centenars d´analistes i programadors el nucli productiu en el sector? és la informàtica realment l´eina que sustenta el core business de la companyia, o és només una certa arrogància la que ens ho fa creure? I sobretot, com han remogut les TI les estructures organitzatives dels bancs, caixes o asseguradores? Les empreses de serveis als que aquests gegants subcontracten projectes i tecnologia, són l´equivalent als "parcs de proveďdors" que neixen al voltant de l´esmentada fàbrica automobilística?

Per parlar de tot això, el Cercle Fiber i la FIB han dut, a aquesta 5a Festibity, a tres personalitats rellevants del sector financer que, a ben segur, ens aportaran la seva experičncia en aquest àmbit. Són:

1. Miquel Montes - director general adjunt d´operacions i tecnologia del Banc de Sabadell

2. Antoni Massanell - director general adjunt de La Caixa

3. Pendent de confirmar
Us hi esperem a tots!


scroll
scroll