UPC-FIB Cercle Fiber
Tornar
Les mencions Festibity (Premis de les Tecnologies de la Informació), tenen la vocació de guardonar persones o entitats que hagin tingut una trajectòria destacada dins del món de la informàtica.

Menció Honorífica: Sr. Miquel Obradors, , per la seva contribució en la potenciació de les Tecnologies de la Informació a Catalunya. Va lliurar el guardó el Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Sr. Jordi Bosch.

Menció FIB: Sr. Ton Sales, per la seva destacada trajectòria docent i de recerca a la FIB. Va lliurar el guardó la Sra. Maria-Ribera Sancho, Degana de la Facultat d'Informàtica de Barcelona.

Menció Innovació TIC: Departament d'Educació la Generalitat de Catalunya,, per la seva contribució al canvi en l'educació a través de l'ús de les TIC. Va recollir el premi el Sr. Francesc Colomé, Secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Va lliurar el guardó el Sr. Antoni Giró, Rector Magnífic de la Universitat Politècnica de Catalunya.