L'esport d'alta competició ha estat un dels àmbits que més s'ha professionalitzat en els darrers anys. L'indubtable motor econòmic que representa li ha permès gaudir de les inversions necessàries perquè diverses ciències s'hi apliquessin a fons: biomecànica, medicina esportiva, psicologia, química o fins i tot la meteorologia, són ciències que han crescut a l'ombra de grans gestes esportives.

Quin paper hi han jugat les tecnologies de la informació? Doncs una vegada més, un paper fonamental. Des de l'estudi biomecànic de la trepitjada d'un atleta fins les simulacions aerodinàmiques en un vehicle de Fórmula 1, les TIC sòn un suport imprescindible en l'evoluciò d'aquestes disciplines.

Segurament tots n'hem vist exemples alguna vegada per TV, però pocs coneixen el rerefons en l'aplicació d'aquestes tecnologies. En prou feines han sortit de la cuina...

Per això, en un any olímpic, volem dedicar la 6ª Festibity a l'esport d'alta competició. A través de ponents que ens explicaran la seva experiència com esportistes o desenvolupadors de les TI en diferents disciplines entendrem millor com les eines amb les que treballem tots nosaltres cada dia poden ajudar a fer un campiò. Ens ho explicaran de primera mà!

Benvinguts a la Festibity més en forma de la història!

L'acte serà presentat per Xesco Espar, coordinador de preparació física i exentrenador d'handbol del Futbol Club Barcelona. Hi participaran esportistes d'elit com Luís Doreste, campió olímpic de vela en les classes 470 i Flying Duchtman, l'entrenador de la selecció espanyola de Waterpolo, Rafael Aguilar, així com Pep Escoda, Cap Tecnologia i Informàtica del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Tot plegat amb un esperit molt esportiu!

Pots demanar informació o inscriure't de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 a SIF: tel. 93 209 29 39
festibity@cerclefiber.org
Preu del sopar: 95 € (16% IVA inclòs)
Preu del sopar socis Cercle Fiber: 47,5 € (16% IVA inclòs)
No oblidis confirmar l'assistència abans de l'11 d'abril!
Atos Origin expectra everis HP IBM Indra Microsoft Morse Oracle Generalitat de Catalunya Sun Telefonica T-Systems Unitronics UPCnet