9a Festibity - ARTisTIC

La gran festa de les tecnologies de la informació 2011

Informació

La 9a Festibity tindrà lloc el 19 de maig de 2011 a la Sala Marquès de Comillas de Barcelona a partir de les 20:00h (Museu Marítim. Av. Drassanes s/n). Pots demanar més informació de 9:00 h a 14:00 h i de 15:00 a 18:30 h al 93 000 92 02

festibity@cerclefiber.org

No oblidis confirmar l'assistència abans del 12 de maig!

La protagonista de la 9a Festibity, coincidint amb el 10è aniversari del Cercle Fiber, és la creació a través de l'art i de les TIC: artísTIC.

Des de sempre, l'art ha estat la manifestació cultural de la societat en què vivim, i en aquests moments incorpora tant els recursos expressius tradicionals, com els nous canals que ofereixen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

En aquest marc, l'art i les TIC transcendeixen i es converteixen en una experiència, en una manera de pensar i d'actuar, en un nou llenguatge de relació i de comunicació. Envoltats de noves possibilitats creadores, ens fem ressò de la transversalitat de l'art i de les tecnologies per tal que la Festibity sigui un espai de debat i d'expressió, una trobada multidisciplinària on compartir i interactuar amb artistes, creadors i experts.

A més del lliurament de les ja consolidades mencions Festibity: FIB, Honorífica i Iniciativa TIC, aquesta edició incorporarà una nova categoria, la menció FiberEmprenedor.

Una experiència pels sentits. T'hi esperem!

Promouen:

Patrocinen:

Amb el suport de: