You are here

4th ACM womeENcourage 2017

Des de la FIB s’està co-organitzant l’ACM Celebration of Women in Computing “womENcourage 2017” que tindrà lloc al Campus Nord de la UPC els propers 6-8 de setembre.

El “womENcourage 2017” és un esdeveniment científic, així com un esdeveniment dirigit a la creació de xarxes i explorar oportunitats de carrera per a les dones en l’àmbit de la informàtica i disciplines relacionades. 

Aquesta trobada reuneix estudiants i graduades, així com investigadores i professionals, per presentar i compartir els seus èxits i experiència en la informàtica. 

El programa inclou workshops, hackaton, conferències, fira d'empreses, presentacions tècniques i també debats relacionats amb qüestions sobre la carrera professional tant en l’àmbit acadèmic com l’industrial.

El programa detallat es pot consultar a  https://womencourage.acm.org/

Aquesta és la quarta edició del womENcourage (les anteriors: Manchester, Uppsala, Linz).

Des de la FIB s'estan impulsant activitats per visualitzar la presència de les dones en el nostre àmbit i per animar a les noies a incorporar-se en aquest món ple de futur i tant necessari per al creixement de la societat. Organitzar aquest congrés segueix en aquesta línia.

El període d'inscripcions ja està obert. El 31 de juliol finalitza el termini per a les inscripcions a preu reduït.

La celebració del ACM womeEncourage té com a objectiu celebrar, connectar, inspirar i animar a les dones en el món de la informàtica. La conferència reunirà tan a estudiants de carrera, de màster com els de doctorats. Així com també a investigadors i professionals, per presentar i compartir els seus èxits i la seva experiència en la ciència de la computació.

Lloc: Faculat d'Informàtica de Barcelona - UPC

Més informació: https://womencourage.acm.org/Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

          

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02