New Space Economy Congress 2023

New Space Economy Congress 2023

En els darrers anys, la irrupció del New Space o nova economia de l’espai ha suposat una autèntica disrupció en el sector espacial. Aquest àmbit neix gràcies a l’aparició dels nanosatèl·lits, uns satèl·lits petits, de menor cost i temps de desenvolupament més ràpid. És un àmbit amb una forta orientació comercial en la creació de les seves solucions i serveis. Aquest canvi de paradigma està promovent la democratització del sector de l’espai, on ara hi tenen cabuda pimes i startups, i on governs com el de Catalunya poden tenir molt bon posicionament, creant una oportunitat global per a múltiples models de negoci a tota la cadena de valor i promocionant un gran retorn de les inversions realitzades en aquest àmbit.

En aquest context, la Cambra de Comerç de Barcelona va organitzar el passat febrer de 2020 la primera jornada de la New Space Economy, amb més de 200 reputats emprenedors/es, empreses, organitzacions i institucions catalanes per debatre sobre les tendències i les noves formes de crear i gestionar negocis en aquest sector. En aquella primera trobada, es va mostrar el compromís de l’Administració, del sector acadèmic i de recerca i del sector empresarial d’impulsar aquesta nova economia de l’espai.

El 2023, el New Space Economy Congress passa a ser 100% internacional, amb una regió europea convidada, Flandes. Aquesta edició s’enfoca al mercat, destaca les nombroses aplicacions que les dades espacials poden proporcionar a altres sectors i emfatitza les últimes tendències i desenvolupaments. Així, el New Space Economy Congress es consolida com una de les cites anuals de referència internacional del sector New Space.

 

De dimecres 22 de novembre a les 09:00h fins dijous 23 de novembre de 2023 a les 14:00h

Més informació: www.newspacecongress.cat/Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02