You are here

Noies, Les TIC són Nostres

El proper dilluns 29 d’abril a les 7 de la tarda a la seu del Movistar Centre c/ Fontanella 2, l’associació Dones en Xarxa farà la presentació de la nova campanya d’impuls del projecte “Noies, les TIC són nostres“, amb 35 nous vídeos i noves estratègies de comunicació i la participació de youtubers referents feministes i de l’àmbit digital com Lula Gòmez creadora de la serie de capítols “Eres una caca” i Marta & Sara les protagonistes del canal “Devermut”.

Aquest projecte va dirigit a les noies d’entre 16 i 18 anys en el moment que han de decidir les seves carreres i es fan la pregunta de “Per què he d’estudiar TIC?” És un projecte per fomentar a que més noies en el moment que han de decidir el seu futur acadèmic i professional tinguin consciència del ventall de possibilitats que tenen les vocacions STEM. La situació actual mostra que no s’han produït avenços significatius des de l’any 1999, on la presencia de les dones en el sector TIC era de 33% i que en el 2017, nomès ha augmentat al 37,4%.

Així ho estableix l’estudi fet per l’Associació d’Empresas d’Electrónica, Tecnologíes de l’Informació, Telecomunicacions i Continguts Digitals (Ametic), patronal del sector tecnològic i digital espanyol. Segons la Comissió Europea, l’any 2020 existiràn 500.000 vacants de perfils tecnològics a Espanya però per manca de professionals no es cobriràn.

Confirma assistència al següent enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-noies-les-tic-son-nostres-59719068341?ref=elinkComparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02