You are here

Sessió formativa: Quins serveis caldria que oferís FIB Alumni?

De què serveix una associació d’antics alumnes? Competim amb altres serveis que ja dóna la universitat? No serà que, com a entitat pionera, hem de tornar a innovar i reinventar-nos? Aquestes i altres preguntes fan pensar que ha arribat l’hora de crear col·laborativament.

Et proposem utilitzar la tècnica del design thinking (en forma de petit tast) per fer una exploració conjunta de possibles nous serveis de FIB Alumni. Ens posarem a la pell de les persones associades i anirem a buscar l’essència del valor que podem oferir. I a partir d’aquí, co-crearem noves idees i propostes per fer un salt endavant. Necessitem idees, energia i passió. Comptem amb tu?

 

Data: Dimecres 4 d’abril de 2018, 18.30h.

Lloc: Sala de Juntes de la FIB (Edifici B6, planta 1, Campus Nord UPC)

 

Facilitadors:

  • Dídac Ferrer, Gabinet d’innovació i comunitat, UPC M'encanta treballar en projectes transversals, creant connexions improbables i buscant la innovació. Com a gestor públic, crec que per responsabilitat i servei ens cal fer un gir de 180º a la manera de treballar. I en el cas de la universitat, si no li donem una volta, deixarem de merèixer-nos un lloc especial que la societat encara ens reconeix.
  • Isabel Darnell, Servei suport TIC i innovació, UPC. Entre tots tenim més força... i més imaginació, més talent i més creativitat, més capacitat i més recursos, i més.... (afegeix aquí la teva aportació). Ser una part d’un conjunt divers de treball col·laboratiu em fa feliç i m’omple de noves energies i coneixements que em fan seguir venint motivada a la feina. Perquè fer sempre el mateix avorreix cal buscar la innovació a la feina i a les relacions per trobar nous camins per explorar!Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

          

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02