You are here

Teléfonica i LaVanguardia: "AI i transformació social"

La intel·ligència artificial és la paraula –o millor dit, combinació de paraules- de moda. Tots parlen d'ella. I al seu al voltant, una amalgama de conceptes s'han fet buit en el nostre vocabulari diari, com big data, blockchain o machine learning. L'automatització és una tendència imparable i en la societat sorgeixen infinitat de dubtes sobre com les màquines podrien imitar funcions i activitats pròpies de l'ésser humà, i per tant en quina posició deixarà a les persones en l'àmbit social i laboral.

Per dissipar els dubtes i conèixer més sobre el desenvolupament de la Intel·ligència artificial, Telefónica i La Vanguardia organitzen una conferència única a Barcelona. Sota el títol ‘Intel·ligència artificial i transformació social’, Calum Chace, expert en la matèria i un dels pensadors del moment, oferirà la seva inspiradora visió sobre la qual considera “la nostra tecnologia més potent”. Chace, escriptor i orador nascut a Oxford (Anglaterra) és autor de tres llibres centrats en la intel·ligència artificial. L'últim, ‘The two singularities of AI’.

La conferència tindrà lloc el dimecres 12 de desembre a les 18 hores en Movistar Centre (carrer Fontanella, núm. 2). L'entrada és gratuïta, i per assistir solament és necessari enviar un correu electrònic a l'adreça invitacioncalumchace@conferenciaslv.com.

Més info: https://www.lavanguardia.com/economia/20181126/453179202125/las-respuest...Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02