You are here

La Fundació Altran per a la Innovació ha donat i gestionat més de 2.500 hores de voluntariat i consultoria en més de 50 projectes socials, comptant amb l'ajuda de més de 400 voluntaris de tota Espanya. Aquestes són algunes de les xifres que es desprenen del balanç de la seva activitat des de la seva creació com a entitat sense ànim de lucre, a la fi del passat any. La finalitat de la Fundació, que ja coopera amb més de 15 entitats sense ànim de lucre, és promoure el desenvolupament de la innovació tecnològica, la ciència, la millora de les condicions de vida i l'educació en pro de l'interès general i dels sectors més desfavorits de la societat.

 

La seva activitat es desenvolupa sobre dos eixos. D'una banda, col·laborant amb el Tercer Sector per fer-ho més competitiu i eficaç en la seva ajuda, i per un altre, cooperant en el desenvolupament de projectes estratègics amb el Tercer Sector, a través de metodologies innovadores i noves tecnologies, en favor dels nens, estudiants, les persones majors i les persones en risc d'exclusió social o discapacitats.

L'entitat actua al voltant de 3 programes:

  • Voluntariat Corporatiu: Promoure el voluntariat social corporatiu oferint els mitjans i activitats necessàries i d'utilitat, redundant positivament en la societat i molt especialment en els sectors més desfavorits.
  • Integració Social: Contribuir a la millora de les condicions de vida dels nens, les persones majors i les persones en risc d'exclusió social o discapacitats, a través de projectes innovadors i tecnològics que millorin les seves condicions de vida.
  • Innovant Talent: Impulsar i divulgar la innovació, la ciència i la tecnologia. Afavorir a través de metodologies innovadores i noves tecnologies el desenvolupament de l'educació i igualtat d'oportunitats en nens, estudiants i emprenedors. Entre les seves col·laboracions més destacades, la Fundació Altran coopera amb Creu Roja Espanyola duent a terme projectes socialment innovadors per millorar la qualitat de vida de les persones majors. “Volem acostar la innovació i la tecnologia als sectors més desfavorits que no tenen la possibilitat d'accedir a elles, no només perquè la coneguin, sinó perquè puguin beneficiar-se dels avanços que els ofereix millorant els seus condicioni de vida, educant i integrant social i sosteniblement”, afirma Óscar Codó, director de la Fundació Altran per a la Innovació.

 Comparteix això:

Club Festibity

2020-2021
Networking, solidaritat, comunitat, talent
 

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02