Programa 2015

 

Hora Tema
19:30 h. CÒCTEL BENVINGUDA  

20:00 h.          

Inici de l'acte

   Monòleg i conducció de l'acte: Peyu. Humorista i guionista

 
 

Benvinguda institucional

       - Sra. Núria Castell, Il·lma. Degana de la FIB

       - Sr. Albert Herrero, President de FIB Alumni

 

 

Les TIC i el Big Data.

       - La cultura de les dades. Marc Torrent, Director Big Data CoE Barcelona

Big Data Case Studies.

       - BARÇA:  Social Media i Data al FC Barcelona. Dídac Lee, President Fhios i Directiu responsable de Noves Tecnologies del FCB

       - RETAIL: Com augmentar les vendes on line més d’un 10%. Érik Brieva, UPC Business school

       - BSC - Barcelona Super Computing Center 

       - AJUNTAMENT DE BARCELONA: La mobilitat laboral als 73 barris de Barcelona. La representació basada en dades. Vicent Guallart, Arquitecte en cap de l'Ajuntament de Barcelona

 
  ESPAI DUAL. Música, teatre i humor
 

MENCIONS FESTIBITY

  • Menció FIB. Lliura la Il·lma. Degana de la FIB, la Sra. Núria Castell
  • Menció FIB. Lliura el president de FIB Alumni, el Sr. Albert Herrero
  • Menció Honorífica. Lliura l'Excm. Vicerector de la UPC, el Sr. Sisco Vallverdú
  • Menció Iniciativa TIC. Lliura el secretari d'Empresa i Competitivitat, el Sr. Pere Torres Grau
  • Menció FiberEmprenedors. Lliura l'Hble. Conseller d'Empresa i Ocupació, el Sr. Felip Puig
 
 

CLOENDA INSTITUCIONAL

  • Sr. Felip Puig, Hble. Conseller d'Empresa i Ocupació
 
21:30h. - Sopar còctel  
23:00h. - 23:30h - Finalització celebració 13a Festibity   

La 13a edició de la Festibity tindrà lloc el dijous 28 de maig de 2015, a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, a l'Av. Arístides Maillol, s/n 08028 Barcelona

La Festibity és també un espai d’intercanvi i de coneixement. Cada any es dedica l’esdeveniment a una temàtica. El BIG DATA és el tema central de l’edició 2015. És per això que una selecció dels millors experts en aquest àmbit seran convidats a la 13a Festibity per aportar les seves idees, el seu punt de vista i generar debat sobre el canvi de paradigma a la societat que ha suposat el BIG DATA.

 


Vicent Guallart, Arquitecte en Cap de l'Ajuntament de Barcelona

 

Màster en arquitectura i urbanisme per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) i Arquitecte en Cap de l’Ajuntament de Barcelona, Vicent Guallart compta amb gran reconeixement internacional. És conegut per buscar la confluència de la natura i les noves tecnologies a l’arquitectura com es pot veure en les seves obres.

Algunes de les més conegudes, desenvolupades amb la seva firma Guallart Architects, li han valgut també distingits guardons. Son representatius els ports de Fugee i Keelung a Taiwan o la Sharing Tower de València. Ha estat també el fundador i el primer director de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC, Barcelona), un dels més reconeguts mundialment.

Ha exposat a la Biennale de Venezia, MOMA i a l’AIA de Washington. És l’autor de “La ciutat autosuficient”, llibre on assenyala la importància de la connectivitat global i l’autosuficiència local com a base de la productivitat de les ciutats.

 

Marc Torrent, Director Big Data CoE Barcelona

 

Llicenciat en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació per la UPC, Doctor en Informàtica per la Universitat de Karlsruhe en Alemanya i MBA per l’ESADE. És director del Big Data Center of Excellence Barcelona i cap del grup R&D Mobility and Energy al Barcelona Digital Technology Centre des del 2009.

Ha participat en diversos projectes d’investigació sempre en el camp de les TIC per empreses com British Telecom, NEC Deutschland, Mercedes-Benz, University of California at Berkeley i la University of Karlsruhe. Compta amb més de 30 publicacions i dues sol·licituds de patents.

 

 

 


Érik Brieva, CEO a Strands Inc

 

Llicenciat en Matemàtiques i màster en Computer Science a la Universidad de la Havana, màster en Computer Graphics per la Middlesex University. Format també en Business Administration al Instituto San Telmo i en Global Growth Program al Massachusetts Institute of Technology. Actualment és el director acadèmic del programa "Lean Startup Creation" a la UPC i professor de programes MBA a l'IESE i l'ESADE. És també CEO de la companyia Strands Labs. Brieva va fundar el 2003 Polymita Technologies, actualment adquirida per Red Hat i pionera en el Business Process Management (BPM).

És també el fundador de iSOCO (adquirida per B2B), Factory Ventures, Enzyme Advising Groups (adquirida per Nexe Group) o Altea Consulting. Emprenedor d’èxit, ha estat nomenat entre els 100 líders del futur (Capital magazine, Espanya 2009) i emprenedor de l’any (Entrepreneurs Magazine, 2006, Espanya).

 

 


Dídac Lee, Directiu del FCB a l’Àrea de Noves Tecnologies i Conseller Delegat d’Inspirit

 

Va estudiar Enginyeria Informàtica a la UPC i compta amb un PDG per la IESE. És Directiu del Fútbol Club Barcelona a l’Àrea de Noves Tecnologies i Conseller Delegat d’Inspirit, una acceleradora d’startups que a més participa en empreses de base tecnològica.

Va fundar Scubastore el 1998, origen de l’actual grup Tradeinn, la primera xarxa de botigues online especialitzades en material esportiu. En 19 anys ha creat 15 companyies, 9 de les quals encara funcionen. Algunes d’aquestes empreses formen part del grup Inspirit com Zyncro, Matrix i Spamina (Aegis Sevurity). Lee és co-fundador i president de The Etailers, president de Conzentra i Conseller de Sage. Ha estat també fundador i CEO d’Intercom Girona (ISP) i president Atraczion.

El 2010 va ser escollit per l’IESE com un dels 20 empresaris més influents del país i, el 2013 “Millor Mentor Europeu” pel Founder Institute.

 

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02