You are here

 

La Festibity i la FIB

La Festibity és la principal activitat de l'associació d'antics estudiants de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB-UPC), FIB Alumni. És un esdeveniment de networking i reflexió on cada any es tracten temes rellevants del món TIC des d'una perspectiva particular i única: la gran festa de les TIC es reinventa en cada edició.Festibity aplega una mitja de 500 persones entre CIOS, fibers, experts i directius de les principals empreses TIC.

FIB Alumni és una associació sense ànim de lucre. Per tant, tots els beneficis de la Festibity tornen directament als fibers fins i tot als alumnes de la FIB. S’organitzen activitats com seminaris, trobades TIC i formació. A més manté una xarxa de networking i una borsa de treball a disposició dels seus socis, sempre a prop dels joves llicenciats o graduats, els acompanya al món laboral.

L’associació manté estrets vincles també amb la FIB fent donacions a altres associacions i activitats dels estudiants, com ara la revista Oasi de l’associació homònima o a l’Associació Cultural FestaFIB que organitza la festa de primavera i és un dels moviments universitaris que implica a més estudiants i associacions. Un bon exemple de la implicació de FIBAlumni a la Facultat d’Informàtica és el laboratori docent de l’edifici B5 a la planta baixa, donació de l’associació a la facultat.

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02