Club Festibity

Formar part del Club Festibity significa poder gaudir d'experiències exclusives i úniques durant tot un any. Activitats de tot tipus (de networking, culturals, lúdiques) que són dissenyades especialment per als col·laboradors o clients que són partners de la Festibity. Cada edició va associada a diverses activitats relacionades amb la temàtica de l'esdeveniment.

 

Properes Activitats:

SIMUTECA: VOL AMB SIMULADOR 737-NGV
Diverses dates. Patrocinadors Gold.

El simulador representa l'interior a escala real de la cabina de pilotatge d'un Boeing 737-8700 a partir d'un programari, un maquinari i una tripulació.

 

Activitats que s'han realitzat fins al novembre de 2018:

UNIVERSAL ROBOTS: Trobada networking amb partners. Novembre de 2018. 
16a Festibity. Patrocinadors Gold i Silver.

Una experiència amb els líders mundials de la robòtica col·laborativa de la mà de Jordi Pelegrí, Business Development Manager a Espanya i Portugal i Alejandro Climent, Director tècnic del sud d’Europa i posterior dinar networking a l'Hotel Princess, presidit pel rector de la UPC, Francesc Torres.

     

  

  

 

BARCELONA SUPERCOMPUTING CENTER (BSC) 
2 i 4 d'octubre de 2018. Patrocinadors Gold i Silver.

Dues visites programades per al supercomputador Marenostrum. Activitat ideal per compartir amb col·laboradors i/o clients.

 

 

Visita a l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO). Maig de 2018. 
15a Festibity. Patrocinadors Gold i Silver

Visita a les instal·lacions de l'ICFO a Castelldefels de la mà del seu director, Lluís Torner, i el seu equip, on es duen a terme presentacions de tecnologies associades al Graphene Flagship i al Quantum Flagship.

 

 

Tickets Experience. Diverses dates. 
15a Festibity. Patrocinadors Gold.

La gastronomia també forma part del nostre club, per això, els patrocinadors Gold han pogut gaudir d'una experiència VIP, de la mà dels germans Adrià, al restaurant TICKETS de Barcelona. 

 

 

CIONET "La Revolución de las Máquinas". Abril de 2018. 
15a Festibity. Patrocinadors Gold.

CIONET organitza periòdicament trobades amb grups reduïts de CIOs i CEOs al voltant d'una temàtica, amb el networking com a punt clau. El 25 d'abril de 2018 els nostres patrocinadors van poder assistir a l'acte "La Revolución de las Máquinas. Hacia la era de la inteligencia artificial". 

 

 

TESLA: Trobada networking amb partners. Gener de 2018. 
15a Festibity. Patrocinadors Gold i Silver.

Visita guiada a càrrec de Pere Brugal, actual director de TESLA al Sud d'Europa, acompanyat d'un còctel dinar al Gallery Hotel presidit pel rector de la UPC Francesc Torres. L'esdeveniment va incloure una prova de conducció gratuïta a les instal·lacions del fabricant nordamericà a L'Hospitalet. 

 

 

Visita a mida al Complex Egara - Mossos d'Esquadra: Desembre de 2017. 
14a Festibity. Patrocinadors Gold i Silver

Visita al Complex Egara, el quarter general dels Mossos d'Esquadra, a Sabadell, en el marc de la 14a Festibity, dedicada a la Ciberseguretat. Durant l'esdeveniment els nostres patrocinadors van poder conèixer de més a prop seccions com els TEDAX i les brigades mòbils, com també va incloure una xerrada pròpiament centrada en la ciberseguretat amb el sotinspector Marc Tortellà i el facultatiu Erik de Luis.

 

 

Visites al Barcelona Supercomputing Center (BSC). Diverses dates 2016. 
14a Festibity. Patrocinadors Gold i Silver.

Diverses visites guiades i personalitzades al llarg de l'any al MareNostrum, la supercomputadora més potent d'Espanya i la tercera més ràpida d'Europa.

 

 

CIRCUIT DE CATALUNYA: GT Driving Experience amb Ferrari. Juny de 2017. 
14a Festibity. Patrocinadors Gold.

Conduir un Ferrari és una exclusiva experiència per a tot afeccionat al motor. Bellesa, potència, velocitat, adrenalina... són algunes de les qualitats que els nostres patrocinadors Gold van poder sentir en el seu màxim esplendor. El pack també va incloure un dinar al restaurant Paddock i una visita guiada al Circuit.

 

 

 

FUNDACIÓ JOAN MIRÓ: visita privada. Novembre 2016. 
14a Festibity. Patrocinadors Gold i Silver.

Visita privada a la Fundació Joan Miró. Durant l'acte el museu romangué tancat al públic, i els assistents varen poder gaudir d'un tour guiat en exclusiva per la col·lecció permanent de Joan Miró. En acabar la visita i els parlaments, se celebrà un sopar còctel.

 

 

   

FUTBOL CLUB BARCELONA: tour experience. Juny 2016. 
13a Festibity. Patrocinadors Gold.

Visita guiada a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, al Camp Nou, Es varen visitar el Museu del FCB, els vestuaris i la resta d'equipaments. En acabar es va celebrar un aperitiu a l'exterior.

 

 

BARCELONA SUPERCOMPUTING CENTER: xerrada amb Mateo Valero. Novembre 2015. 
13a Festibity. Patrocinadors.

Visita al Marenostrum, la supercomputadora més potent d'Espanya, amb l'acompanyament del director del BSC, Mateo Valero, que durant la visita va mostrar als assistents les instal·lacions, així com va explicar-los la seva història i les seves aplicacions. L'acte va acabar amb un dinar-networking a la Sala del Llac del Rectorat de la UPC.

 

 

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02