Capgemini Engineering és líder mundial en serveis d'enginyeria i I+D. Ofereix als seus clients una proposta de valor única per afrontar tots els seus desafiaments en transformació i innovació. Altran treballa amb els seus clients, des del concepte fins a la industrialització, per desenvolupar els productes i serveis del demà.          

Amazon Web Services és la plataforma de serveis en el núvol més completa i amb més adopció del món. AWS ofereix més de 175 serveis complets relacionats amb informàtica, emmagatzematge, bases de dades, xarxes, analítica, robòtica, aprenentatge automàtic i intel·ligència artificial (IA) i un llarg etcètera. Milions de clients confien en els serveis de AWS per executar les seves infraestructures. 

Carver és una empresa de serveis TIC, fundada l'any 2002, participada exclusivament per tècnics que treballen en la companyia. La missió de Carver és acompanyar als clients, adaptant-se a les seves característiques, en la gestió digital dels seus negocis. La seva visió és ser l'empresa TIC de proximitat, especialitzada i de confiança, de les millors companyies del seu entorn empresarial. 

     

DXC Technology és una companyia líder mundial en serveis TIC que gestiona i modernitza els sistemes de missió crítica integrant-los amb noves solucions digitals per tal d’aconseguir millors resultats de negoci pels clients. El seu abast global i talent, les plataformes d'innovació, la independència tecnològica i l’extensa xarxa de socis són claus per al seu èxit.

Expert.ai desenvolupa tecnologia de computació cognitiva basada en algoritmes d'Intel·ligència Artificial destinada a llegir i interpretar en diferents idiomes la informació, tal com ho fa el cervell humà. Treballem a gran velocitat i amb un alt nivell de precisió per ajudar a les empreses a obtenir el màxim rendiment de les seves dades, tant internes com externes, i a transformar-les en informació estratègica.

IThinkUPC és l'empresa de consultoria i serveis avançats de software de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ajuda a les empreses a millorar la vida dels seus clients i empleats creant solucions i serveis avançats de software. Combinen l'experiència professional dels seus enginyers i consultors amb el talent i el coneixement generat a la UPC. 

Mediacloud és un proveïdor d'infraestructures digitals en el núvol que forma part del grup Mediapro. Et donen accés a les últimes tecnologies cloud de manera flexible i àgil en el seu propi centre de dades. L'empresa ofereix servidors, emmagatzematge i núvols privats, a més d'escriptoris virtuals. Amb un ADN totalment digital, diuen, poden "ajudar-te a que tu també ho siguis".

Minsait by INDRA és una de les principals empreses globals en consultoria i transformació digital. Impulsen la transformació dels negocis i la societat mitjançant solucions i serveis innovadors, posant les persones al centre. Desenvolupen una oferta integral de solucions pròpies i serveis avançats i d’alt valor afegit en tecnologia, a la qual afegeixen una cultura única de fiabilitat i flexibilitat.

Netapp ofereix una gamma completa de serveis de dades de núvols híbrids que simplifiquen la gestió d'aplicacions i dades a entorns de núvols i locals per accelerar la transformació digital. Els clients valoren el seu treball en equip, experiència i passió per ajudar-los a aconseguir l'èxit ara i en el futur.​

Nexica Econocom proporciona solucions segures al núvol, serveis gestionats i externalització TI. Ofereix cloud pública, privada o híbrida, de manera que administra sistemes i desplega equips també al centre de dades del client. Nexica és coneguda per la seva proximitat en el tracte, per la seguretat de les seves solucions i la robustesa dels seus centres de dades a Barcelona, Madrid i Marsella.

Opentrends  és una companyia Digital First que creu que la tecnologia és alguna cosa més que una solució: és la manera d'avançar cap a models sostenibles i disruptius. Una part essencial per oferir experiències transversals memorables i llançar productes innovadors el més ràpid possible al mercat. Opentrends connecta estratègia, disseny i tecnologia per situar les empreses en el camí de la transformació digital.

Seidor és una companyia multinacional de serveis TI de consultoria tecnològica, desenvolupament i manteniment d’aplicacions, infraestructures i outsourcing. Ajuda les empreses a ser més competitives, i a institucions i administracions públiques a connectar millor amb els ciutadans mitjançant les oportunitats que presenten les tecnologies. Es basen en una proposta integral, capacitat global i un equip de 5.000 professionals.

T-Systems és un dels principals proveïdors mundials TIC. Ofereix una àmplia gamma de solucions integrades per a clients empresarials, que s'engloben en quatre àrees: infraestructura cloud, serveis digitals (Integració de sistemes, SAP, Big Data, IOT, M2M, 4.0), Connectivitat i Seguretat. Amb capacitats end to end a nivell global, gràcies a ser l'empresa de serveis per a grans empreses del grup Deutsche Telekom. .

    

VASS és una empresa líder en solucions digitals amb una desena de seus en dos continents i una plantilla superior a les 2.200 persones. Gràcies a la seva metodologia pròpia VASSXtreme i al seu ampli ecosistema de marques (NATEEVO, Serbatic, vdSHOP, VASS), acompanyen a grans companyies en el seu procés de transformació digital, desenvolupant i executants les estratègies més innovadores des de l'estratègia fins l'operació. 

   

Workday és un proveïdor líder d'aplicacions empresarials al núvol per a finances, recursos humans i planificació. Es va fundar el 2005 sobre una idea trencadora: basar el desenvolupament de software empresarial en les persones. Workday ofereix gestió financera, gestió del capital humà i aplicacions d'anàlisi per a multinacionals, gran i mitjana empresa de tots els sectors d'activitat.  

L'estratègia de Barcelona Digital se centra a invertir en infraestructures digitals públiques que facilitin uns serveis públics de més qualitat i que siguin el preludi d'una economia i una societat més sostenibles i col·laboratives.

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública s'encarrega d'implementar i coordinar les polítiques governamentals relacionades amb les TIC, amb l'objectiu d'aconseguir una societat digital intel·ligent a Catalunya, que sigui sostenible i inclusiva.

UPC Alumni és un servei de la Universitat Politècnica de Catalunya dirigit als titulats i titulades. Els seus objectius són facilitar la interacció, així com la possibilitat de desenvolupar, mitjançant la xarxa, noves relacions professionals i personals. 

   

El 2021 la UPC celebrarà 50 anys. En aquests 50 anys, ha esdevingut la universitat tecnològica de referència de Catalunya. Ara mira cap al futur mantenint un esperit de responsabilitat i implicació amb la societat. Celebra el seu mig segle d'història fixant com a eixos temàtics els objectius de desenvolupament global de les Nacions Unives. Una agenda centrada en el creixement econòmic, la inclusió social i la protecció del medi ambient.  

La Fundació i2cat és un centre d’investigació i innovació sense ànim de lucre que promou el coneixement orientat a resoldre reptes empresarials, co-crear solucions amb un impacte transformador, empoderar els ciutadans a través de la innovació social digital oberta i participativa i promoure pioners i iniciatives estratègiques.

Ricky Rubio va aprofitar l'oportunitat que li atorga l'esport d'èlit per arribar a més gent i realitzar un servei a la societat. La Fundació Ricky Rubio té com a objectius ajudar els nens/es i joves vulnerables ajudant-los a créixer i integrar-se socialment. L'altre gran objectiu d'aquest projecte és la lluita, la sensibilització i la prevenció de el càncer de pulmó.

Amb una situació geogràfica privilegiada, el Port de Barcelona és el primer port d'Espanya per a tràfics internacionals i un dels principals de la Mediterrània. Motor de desenvolupament econòmic i social del seu entorn, realitza una forta aposta per la innovació i la tecnologia amb l'objectiu de transformar la logística i el comerç internacional.

 

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Col·laboradors

Club Festibity 2020-2021

Segon semestre 2020 i primer del 2021

Networking, talent, comunitat i solidaritat

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02