You are here

  

Accenture és una companyia global de serveis professionals i capacitats digitals, de cloud i de seguretat. Combinant una experiència d'habilitats especialitzades en més de 40 sectors econòmics, presten serveis d'Estratègia, Màrqueting, Tecnologia i Operacions, impulsats per la xarxa de centres de tecnologia avançada i operacions intel·ligents més gran del món amb 699.000 professionals prestant servei en més de 120 països.

 

Ackcent Cybersecurity és una companyia amb seu a Barcelona exclusivament dedicada a la evaluació i administració de riscs de seguretat de sistemes d'informació. L'objectiu és protegir eficaçment els actius digitals dels seus clients i adaptar-se a les necessitats particulars de ciberseguretat de cada client, assegurant la qualitat i l'èxit dels projectes.

 

Inetum és una companyia de serveis àgil que proporciona serveis i solucions digitals i un grup global que ajuda companyies i institucions a aprofitar al màxim el flow digital. En un context de continu moviment, en el qual les necessitats i els usos es reinventen constantment, el grup Inetum, es compromet amb tots aquests actors a innovar, continuar adaptant-se i mantenir-se a l'avantguarda.

   

Capdavantera en recerca, desenvolupament i fabricació de tecnologies de la informació, incloent sistemes informàtics, programari, xarxes, cloud híbrid, intel·ligència artificial, sistemes d'emmagatzematge i microelectrònica IBM és una reconeguda multinacional que transforma aquestes avançades tecnologies en solucions i serveis professionals.

  

Innovació, compromís, flexibilitat i transparència són termes que estan associats a IPM, a Ricoh Company des de 1980, any en què va néixer la companyia. Pertanyent al Grup Ricoh, la companyia acompanya i ajuda als clients proporcionant solucions transversals de TI amb un alt valor afegit. El focus de la companyia està posat en l'evolució de la tecnologia i en els nous procediments de maneig d'informació que es generen.

 

NTT DATA, part del Grup NTT, és una companyia innovadora global de serveis empresarials i d'IT amb seu a Tòquio. Ajuda els seus clients en el procés de transformació a través de consultoria, solucions industrials, serveis de processos comercials, modernització digital i d'IT i serveis administrats. La companyia demostra el seu compromís amb l'èxit a llarg termini dels seus clients, combinant l'abast global amb l'atenció local.

      

Salesforce és el proveïdor número 1 de CRM, la tecnologia que permet a les empreses establir un nou marc de relacions amb els seus clients en l'era digital i a les administracions públiques transformar les relacions amb els ciutadans. Sota el nom de Salesforce Customer 360, la companyia comercialitza solucions cloud de màrqueting, vendes, eCommerce, servei, analítica de dades, integració i molt més. 

 

T-Systems filial de serveis digitals del Grup Deutsche Telekom, és un dels principals proveïdors mundials de serveis tecnològics. És un partner tecnològic de confiança amb un gran know-how i àmplia experiència en el desenvolupament de projectes de digitalització en indústries com la manufacturera i d'automoció, retail i oil & gas, en administracions públiques i sistemes sanitaris, entre d'altres.

 

  

Capgemini és líder mundial en l’associació amb empreses per a transformar i gestionar el seu negoci aprofitant el poder de la tecnologia. El grup segueix cada dia el seu propòsit d’alliberar l’energia humana mitjançant la tecnologia per a crear un futur inclusiu i sostenible, amb el sòlid llegat de 50 anys i la seva profunda experiència en la industria.

  

CARVER és una empresa de serveis TIC, fundada l'any 2002, participada exclusivament per tècnics que treballen en la companyia. La missió de Carver és acompanyar als clients, adaptant-se a les seves característiques, en la gestió digital dels seus negocis. La seva visió és ser l'empresa TIC de proximitat, especialitzada i de confiança, de les millors companyies del seu entorn empresarial.

   

DXC Technology és una companyia líder mundial en serveis TIC que gestiona i modernitza els sistemes de missió crítica integrant-los amb noves solucions digitals per tal d’aconseguir millors resultats de negoci pels clients. El seu abast global i talent, les plataformes d'innovació, la independència tecnològica i l’extensa xarxa de socis són claus per al seu èxit.

   

Econocom Nexica, del grup multinacional Econocom, proporciona cloud públic, privat i híbrid, ajudant a les empreses en la gestió multicloud. Nascuda a Barcelona fa més de 25 anys, Econocom Nexica és coneguda per la seva proximitat en el tracte, per la seguretat de les seves solucions i la robustesa dels seus centres de dades Tier III.

   

IThinkUPC és l'empresa de consultoria i serveis avançats de software de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ajuda a les empreses a millorar la vida dels seus clients i empleats creant solucions i serveis avançats de software. Combinen l'experiència professional dels seus enginyers i consultors amb el talent i el coneixement generat a la UPC. 

  

Mediacloud és un proveïdor d'infraestructures digitals en el núvol que forma part del grup Mediapro. Et donen accés a les últimes tecnologies cloud de manera flexible i àgil en el seu propi centre de dades. L'empresa ofereix servidors, emmagatzematge i núvols privats, a més d'escriptoris virtuals. Amb un ADN totalment digital, diuen, poden "ajudar-te a que tu també ho siguis".

 

Minsait by INDRA és una de les principals empreses globals en consultoria i transformació digital. Impulsen la transformació dels negocis i la societat mitjançant solucions i serveis innovadors, posant les persones al centre. Desenvolupen una oferta integral de solucions pròpies i serveis avançats i d’alt valor afegit en tecnologia, a la qual afegeixen una cultura única de fiabilitat i flexibilitat.

 

A Nae persegueixen provocar el canvi reptant i acompanyant en la transformació de les organitzacions, de manera personal i propera, mitjançant una consultoria de principi a fi. Un equip proper i amable de persones expertes que t'acompanya en la presa de decisions estratègiques per incrementar el teu valor, superant junts els reptes del negoci, des de la definició estratègica fins a la implementació de les accions.

NetApp empresa de software centrada en les dades i enfocada en el núvol que ajuda les organitzacions a treure el màxim partit a les seves dades en l'era de l'accelerada transformació digital. La companyia ofereix sistemes, software i serveis cloud que permeten als clients tenir les seves aplicacions en el centre de dades i en el núvol, tant si estan desenvolupant en el núvol o movent-se cap al núvol.

 

Opentrends és la consultora que uneix talent, tecnologia, creativitat i innovació per col·locar a les empreses en el camí de la transformació digital. T’acompanya en el camí cap a models de negoci disruptius, la recerca de noves oportunitats i la creació d'avantatges competitius sostenibles. Amb 15 anys al mercat i més de 300 persones entre Barcelona, Madrid, Silicon Valley i Kerala.

   

Seidor és una companyia multinacional de serveis TI de consultoria tecnològica, desenvolupament i manteniment d’aplicacions, infraestructures i outsourcing. Ajuda les empreses a ser més competitives, a institucions i administracions públiques a connectar millor amb els ciutadans mitjançant les oportunitats de les tecnologies. Es basen en una proposta integral, capacitat global i un equip de 5.000 professionals.

    

Telefónica és un dels principals proveïdors de serveis de telecomunicacions del món. La companyia ofereix serveis de connectivitat fixa i mòbil, així com una àmplia gamma de serveis digitals per a particulars i empreses. Està present a Europa i Llatinoamèrica, on compta amb un total de més de 345 milions de clients. Telefónica és una companyia totalment privada les accions de la qual cotitzen en la borsa espanyola i en les de Nova York i Lima.

L'estratègia de Barcelona Digital se centra a invertir en infraestructures digitals públiques que facilitin uns serveis públics de més qualitat i que siguin el preludi d'una economia i una societat més sostenibles i col·laboratives.

     

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública s'encarrega d'implementar i coordinar les polítiques governamentals relacionades amb les TIC, amb l'objectiu d'aconseguir una societat digital intel·ligent a Catalunya, que sigui sostenible i inclusiva.

Organització

Universitat Politècnica de Catalunya

Suport Institucional

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02