ÀLVAR VINACUA | Vicerector d'Estratègia Digital

Llicenciat en matemàtiques per la Universitat de Barcelona i doctor en matemàtica aplicada pel Courant Institute of Mathematical Sciences, Universitat de Nova York. Professor titular adscrit a l’actual Departament de Ciències de la Computació des de 1998. Docent a la Facultat d'Informàtica, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona i la Facultat de Matemàtiques.

És membre del grup de recerca en Visualització, Realitat Virtual i Interacció Gràfica (ViRVIG). Coautor de més de 30 articles en revistes indexades, ha dirigit 7 tesis doctorals i coautor de 6 patents en explotació. Ha participat en múltiples projectes finançats en convocatòries competitives, així com en diversos projectes de transferència de tecnologia. Àrees d’expertesa: algorismes geomètricsgràfics per computadorModelat geomètricprocessament de geometriarealitat virtual i augmentada.

LLUÍS GUILLEN | CTO Cirsa

Enginyeria de Telecomunicacions a la Universitat Politècnica de Catalunya, MGET Master en Gestión de Empresas de Telecomunicación en la Universidad Ramon Llull, Master Project Management en Universitat Ramon Llull.

Ha estat director d’ estratègia de telecomunicacions a Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya , CTO a MANGO i ara és l´actual CTO A CIRSA.

MARTA MARCOS | CIO NH Hoteles

Enginyeria Industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Màster en gestió de les Tecnlologies de la Informació (MGTI), curs Saïd Business School a University of Oxford.

Senior Vice President Information Technology & Systrems, actual CIO de NH Hoteles, amb més de 20 anys d'experiència al sector IT, primer a Hesperia Hotels, on va ser Directora d'Organització i Sistemes i, des del 2010, a NH Hoteles.

La seva responsabilitat és dirigir i coordinar les activitats del departament de Sistemes per a cobrir les necessitats de la companyia a nivell operatiu, gestió i reporting des del punt de vista d'aplicacions, infraestrustructes, comunicacions i seguretat. 

LUÍS MIGUEL MARTÍN  l  CIO de Sercotel Hotel Group

Llicenciat en Químiques a la Universitat de Barcelona, MBA a IE Business School, MBA a ESADE,  formant-se com a professional al sector de la Transformació Digital i PDD a IESE Business School. Actual CIO de Sercotel Hotel Group.

Expert en transformar i desenvolupar departaments d'organització a través de la digitalització i la tecnologia. Molt enfocat al disseny i implantació d'estratègies digitals orientades a l'eficiència operativa, la fidelització del client i l'automatització de processos, així com en la creació i desenvolupament d'equips humans amb gran esperit de servei i col·laboració, focalitzats en la creació de valor per al negoci.

Compta amb més de 25 anys d'experiència en companyies líders multinacionals dels sector de Gran Consum, Serveis i Consultoria. Luis Miguel ha ocupat càrrecs directius al Grup Damm, AUSAPE i Serunion.

MIREIA OLLÉ | Presidenta FIB Alumni

Presidenta de FIB Alumni, enginyera informàtica per la UPC i actual directora de comptes a Kyndry Catalunya.

Compta amb una extensiva experiència liderant la prestació de serveis d'IT a la indústria i als clients del sector públic, ajudant-los a acceptar la transformació digital equilibrant la innovació, l'optimització de costos i la qualitat del servei. 

MARIOLA DINARÈS | Periodista

Llicenciada en Ciències de la Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i amb un postgrau en gestió de xarxes socials a l'INESDI, ha centrat tota la seva carrera digital a la ràdio i està focalitzada en la divulgació dels nous entorns digitals.

Periodista, divulgadora, comunicadora, emprenedora digital i experta en xarxes socials. Actualment, dirigeix i presenta el programa Popap a Catalunya Ràdio. programa sobre les tendències a les xarxes socials.

QUIQUE PALLARÈS| CIO Mutua Medical

Llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Membre del Consell de CIOs de Catalunya (CIOs. Cat).

La seva trajectòria passa per Accenture, CaixaBank, Naturgy. Actualment és CIO de Mutual Medica.

GINA ARAN  l Founder & CEO - HR Consultant

Llicenciada en Administració i direcció d’empreses a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), màster Internacional en psicologia i neurociència cognitiva a Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), certificada a innovació amb Neuromarketing per ESADE.

Consultora de Recursos Humans especialitzada en lideratge i desenvolupament organitzacional. Sòcia directora d'Inginium. Professora a ESADE Executive Education.

Compta amb una trajectòria professional de 25 anys en les àrees de lideratge, gestió d’equips d’alt rendiment, gestió de canvi en multinacionals i consultora externa per a grans empreses. Actualment és professora associada a ESADE i directora acadèmica de programes d’innovació i transformació digital des de la perspectiva del talent. Dirigeix programes d’impuls al lideratge femení adreçats a dones directives i noies joves respectivament.

Membre actiu de l’associació 50 a 50 lideratge compartit, fou membre de la l'European Communication Research and Education Association, membre del Consell Assessor del congrés de salut, tecnologia i dona directiva i professional Women360Congress. Conferenciant i col·laboradora en mitjans de comunicació.

JOSEP FERNÁNDEZ RUZAFA | Degà de la FIB

Doctor en Informàtica per la UPC i llicenciat en Informàtica a la FIBprofessor titular d'universitat al Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial de la UPC. Anterior vicedegà de Promoció i Comunicació de la FIB.

Com a professor, imparteix docència a la FIB des del 1989, concretament en el grau en Enginyeria Informàtica i en els àmbits dels sistemes digitals, les interfícies de computadors, els sistemes incrustats, la robòtica i la visió per computador. També és professor d’innovació docent del màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària a l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UPC.

Membre de Grup de Recerca en Robòtica Intel·ligent i Sistemes (GRINS), desenvolupa la seva activitat científica en els camps de la robòtica assistencial, la robòtica mèdica, els sistemes de percepció i els laboratoris remots. Com a investigador, també forma part del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB) de la UPC.

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Organització

Col·laboradors

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02