You are here

SERGI MARCÉN

Secretari Telecomunicacions i Transformació Digital

Actual secretari de telecomunicacions i transformació digital a la Generalitat de Catalunya, l’anterior Gerent del CTTI i exdelegat del Govern al Regne Unit i Irlanda amb més de 30 anys d’experiència en el sector TIC. És especialista en plans estratègics de les TIC, definint, desenvolupant i liderant  polítiques governamentals d'innovació i estratègia.

MIREIA OLLÉ

Presidenta FIB Alumni

Presidenta de FIB Alumni, enginyera informàtica per la UPC i actual directora de comptes a Kyndry Catalunya.

Compta amb una extensiva experiència liderant la prestació de serveis d'IT a la indústria i als clients del sector públic, ajudant-los a acceptar la transformació digital equilibrant la innovació, l'optimització de costos i la qualitat del servei. 

JOSEP FERNÁNDEZ RUZAFA

Degà de la FIB

Doctor en Informàtica per la UPC i llicenciat en Informàtica a la FIB, és professor titular d'universitat al Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial de la UPC. Compta amb una àmplia experiència de més de 20 anys.

DANIEL CRESPO | RECTOR DE LA UPC

És catedràtic de Física i l'actual rector de la Universitat Politècnica de Catalunya des del 2021. La seva principal línia de recerca és l'estudi de les propietats mecàniques i l'estabilitat física i química dels materials metàl·lics amorfs.

Daniel Crespo ha estat sotsdirector de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, a més de director del Departament de Física de la UPC entre 2010 i 2019. Posteriorment, va ser president de la Junta de Personal Docent i Investigador de la UPC. Ha publicat més de cent articles a revistes científiques i ha dirigit deu tesis doctorals. Moltes d'elles investigant projectes successius amb finançament del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació.

SCARLETS & THE FEMME SOUL BAND

Una innovadora proposta artística creada el 2017 amb l'objectiu de donar veu a la dona en el camp de la música moderna: Soul, R&B i Neo Soul Electrònic.

Scarlets es caracteritzen per tenir una posada en escena visual i sonora impactant, un xou en viu que ens recorda a artistes com Destiny’s Child o TLC però en aquesta nova era, on l'apoderament i la força de la dona estan a l'ordre del dia. SCARLETS superen ja les 200 actuacions en directe. Actualment, es troben preparant el seu primer *EP de temes propis que llancessin a les principals plataformes pròximament.

LLUÍS SOLDEVILA  l  International Speaker

Lluís és autor i conferenciant internacional, expert en motivació, lideratge digital i equips d'alt rendiment. És CEO d'Acktitude i professor a ESADE Business School.

Després de 15 anys en el Grup Deutsche Bank, sent Head of Nova York Office de la seva filial tecnològica, va prendre una decisió: abandonar la seva carrera com a directiu per a dedicar-se a la seva passió, el desenvolupament de persones.

Des de llavors més de 20.000 persones han assistit a les seves sessions i més de 250 empreses han comptat amb els seus serveis per a incrementar el rendiment dels seus col·laboradors.

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02