You are here

DANIEL CRESPO | RECTOR DE LA UPC

És catedràtic de Física i l'actual rector de la Universitat Politècnica de Catalunya des del 2021. La seva principal línia de recerca és l'estudi de les propietats mecàniques i l'estabilitat física i química dels materials metàl·lics amorfs.

Daniel Crespo ha estat sotsdirector de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, a més de director del Departament de Física de la UPC entre 2010 i 2019. Posteriorment, va ser president de la Junta de Personal Docent i Investigador de la UPC. Ha publicat més de cent articles a revistes científiques i ha dirigit deu tesis doctorals. Moltes d'elles investigant projectes successius amb finançament del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació.

SERGI MARCÉN | Secretari Telecomunicacions i Transformació Digital

Actual secretari de telecomunicacions i transformació digital a la Generalitat de Catalunya, l’anterior Gerent del CTTI i exdelegat del Govern al Regne Unit i Irlanda amb més de 30 anys d’experiència en el sector TIC. És especialista en plans estratègics de les TIC, definint, desenvolupant i liderant  polítiques governamentals d'innovació i estratègia.

JOSEP FERNÁNDEZ RUZAFA | Degà de la FIB

Doctor en Informàtica per la UPC i llicenciat en Informàtica a la FIB, és professor titular d'universitat al Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial de la UPC. Compta amb una àmplia experiència de més de 20 anys.

MIREIA OLLÉ | Presidenta FIB Alumni

Presidenta de FIB Alumni, enginyera informàtica per la UPC i actual directora de comptes a Kyndry Catalunya.

Compta amb una extensiva experiència liderant la prestació de serveis d'IT a la indústria i als clients del sector públic, ajudant-los a acceptar la transformació digital equilibrant la innovació, l'optimització de costos i la qualitat del servei. 

SCARLETS & THE FEMME SOUL BAND

Una innovadora proposta artística creada el 2017 amb l'objectiu de donar veu a la dona en el camp de la música moderna: Soul, R&B i Neo Soul Electrònic.

Scarlets es caracteritzen per tenir una posada en escena visual i sonora impactant, un xou en viu que ens recorda a artistes com Destiny’s Child o TLC però en aquesta nova era, on l'apoderament i la força de la dona estan a l'ordre del dia. SCARLETS superen ja les 200 actuacions en directe. Actualment, es troben preparant el seu primer *EP de temes propis que llancessin a les principals plataformes pròximament.

Dra. MONTSERRAT BERNABEU | Co-directora Fund. Institut Guttmann 

Montserrat Bernabeu és especialista en Medicina Física i Rehabilitació. Desenvolupa  la seva labor professional a l'Institut Guttmann des de 1993. Va ser la Cap de la Unitat de Dany Cerebral des de 1997 fins a 2018 i des de llavors va ostentar el càrrec de Directora Assistencial. Actualment és codirectora de la Fundació Institut Guttmann. 

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, ​​posteriorment es va especialitzar en Medicina Física i Rehabilitació en la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser presidenta de la Societat Espanyola de Neurorrehabilitación -SENR- des de 2005 i membre de la Junta Directiva de la International Society of Physical and Rehabilitation Medicine -ISPRM-.

QUECO NOVELL  l  Actor i humorista

Queco Novell és un periodista, actor i humorista català. Va ser presentador del programa de notícies del migdia de TVE a Catalunya i més tard va passar a formar part del programa de sàtira política, Minoria Absoluta, en RAC 1.

Actualment interpreta diferents personalitats polítiques en el programa Polònia de TV3. A més del seu vessant humorístic, Queco ha col·laborat en més d'una ocasió en accions solidàries.

KARINA GIBERT | Degana COEINF i FIBer

Karina Gibert i Oliveras és enginyera informàtica i professora universitària especialista en intel·ligència artificial i big data. Des del 2018 és catedràtica a la Universitat Politècnica de Catalunya-Barcelona Tech (UPC), i des del 1990 és docent de la UPC. És membre de la junta de FIB Alumni i cofundadora i actual directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence.

És vicedegana de Presidència per Igualtat i Ètica al Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya des del 2020. Membre del grup de treball Catalonia.AI, ha participat en la redacció del Pla Estratègic per la IA del govern català. També assessora la Comissió Europea en qüestions d'ètica i IA. És directora acadèmica de la plataforma de formació Top Secret Rosies i ha estat guardonada amb la menció honorífica del Premi Creu Casas “Dones per canviar el món”, dels Premis Sant Jordi 2022 de l'Institut d 'Estudis Catalans (IEC).

LLUÍS SOLDEVILA  l  International Speaker

Lluís és autor i conferenciant internacional, expert en motivació, lideratge digital i equips d'alt rendiment. És CEO d'Acktitude i professor a ESADE Business School.

Després de 15 anys en el Grup Deutsche Bank, sent Head of Nova York Office de la seva filial tecnològica, va prendre una decisió: abandonar la seva carrera com a directiu per a dedicar-se a la seva passió, el desenvolupament de persones.

Des de llavors més de 20.000 persones han assistit a les seves sessions i més de 250 empreses han comptat amb els seus serveis per a incrementar el rendiment dels seus col·laboradors.

IGNASI TERRAZA | Pianista

Terraza és un dels pianistes de jazz més destacats de l'Estat espanyol amb una gran projecció internacional. L'any 2009 va ser distingit amb el primer premi del Jacksonville International Jazz Piano Competition als Estats Units, la seva àmplia discografia abasta més de 30 referències editades al nostre país, a França, a Suïssa i al Japó, de les quals 8 són amb el seu trio. 

Ha acompanyat a figures de la talla de Lou Donaldson, Benny Golson, John Faddis, Jesse Davis... i en el seu Trioi en el seu Trio ha comptat amb músics com Bobby Durham, Jeff Hamilton, Gregory Hutchinson; o Pierre  Boussaguet. Actua habitualment en els circuits europeus i ha actuat en gires per Sud-amèrica, els Estats Units i est d'Àsia.

Pages

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Organització

Col·laboradors

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02