Energètic, 10ª Festibity

Introducció

La 10a Festibity tindrà lloc el 10 de maig de 2012 al Hall de l’Edifici MEDIA-TIC de Barcelona a les 19:30h (Roc Boronat, 117 – cantonada amb Sancho de Ávila).

Informació

Consulta l'agenda

ENERGÈTIC, REPTES I OPORTUNITATS

La Festibity està d’aniversari i compleix 10 anys!

Amb la satisfacció pel trajecte recorregut, la Festibity té la seva raó de ser, ara més que mai. Durant aquests anys hem parlat de la importància de les tecnologies de la informació en relació amb els principals temes d’actualitat. I què millor, a dia d’avui, que endinsar-nos en el món de l'energia amb energèTIc.

En un context de canvi i de transformació com l'actual, parlem del creuament entre el sector energètic i les TI en clau d’oportunitats. Energia intel·ligent, eficiència, estalvi energètic, gestió de la demanda i de la disponibilitat, consciència mediambiental... En definitiva, noves aliances, projectes i escenaris de present i de futur gràcies a les tecnologies de la informació, energèTIc.

Com ja és tradició, les Mencions Festibity seran també protagonistes en aquesta 10a edició, on es lliuraran les Mencions FIB, Honorífica, Iniciativa TIc i FiberEmprenedors.

Una edició molt especial que volem compartir amb tu en clau de celebració i de festa, en clau de reptes i d’oportunitats.

T'hi esperem!

Promou: