Created on Monday, 19 Apr 2021 15:58:14

Notícia facilitada per Econocom Nexica

"De part de tot l'equip d'Econocom Nexica, moltes gràcies, Veeam, per tots aquests anys acompanyant-nos en el desenvolupament de la nostra estratègia multicloud i, molt especialment, per aquest reconeixement." Són paraules del nostre director d'Operacions, Vicente Llosa, per agrair el premi Millor VCSP (Veeam Cloud & Service Provider) de l'any a Espanya, per Veeam Software, líder en solucions de backup per a la gestió de dades en cloud.

El lliurament anual de premis va tenir lloc aquest mes d'abril en l'esdeveniment virtual Partner Summit 2020. El premi Millor Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) destaca a Econocom Nexica com el proveïdor de serveis en el núvol que ha tingut els millors resultats i que ha destacat per la seva excel·lència a l'oferir el millor suport i experiència als clients. Objectiu: gestió de dades en cloud, disponibilitat i seguretat en tot moment.

"Llancem 16 nous productes en 2020 i vam obtenir una altra avantatge competitiu amb l'adquisició de Kasten, líder al sector de backup i recuperació en cas de desastre amb Kubernetes", destaca el Channel Manager de Veeam Iberia, Álvaro Jerez Falcó.

Moltes gràcies, Veeam, per aquest premi!

Consulta la web d'Econocom Nexica Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02