Created on Wednesday, 12 May 2021 12:29:54

Notícia escrita per Sergi Sales d'IThinkUPC 

Cada any, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de Catalunya (ACCIÓ) ofereix aquests ajuts dels cupons a la Indústria 4.0 a petites o mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya i com a mínim dos anys de vida en la data de publicació de la convocatòria, que es compten a partir de la data d’inscripció de l’empresa en el Registre Mercantil. 

L’objectiu d’aquestes subvencions és oferir un descompte econòmic directe a les empreses beneficiàries que es pot fer servir per contractar el servei d’un expert en innovació ofert per proveïdors acreditats d’ACCIÓ.

Des d'IThinkUPC, com a proveïdor acreditat, et podem ajudar a obtenir i utilitzar aquests cupons amb la finalitat de contractar els nostres serveis de consultoria, innovació i implementació de tecnologies de la Indústria 4.0 per millorar els productes, serveis o processos de la teva empresa.

Concretament, aquests cupons faciliten la contractació d’una consultoria (amb una subvenció de fins a 8.000 €) per identificar iniciatives de transformació digital i establir un full de ruta cap a la Indústria 4.0. També permeten dur a terme una prova pilot (amb una subvenció de fins a 20.000 €) d’iniciatives que l’empresa hagi identificat com a candidates per optar als ajuts dels fons europeus NEXTGenerationEU, que es llançaran a partir del segon semestre de 2021. D’aquesta manera, l’empresa pot mesurar l’impacte real que tindria la implementació de les seves iniciatives i reforçar la seva candidatura a la convocatòria dels ajuts NEXTGenerationEU.

Consulta la web d'IThinkUPC | Més informació sobre els cuponsComparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02