Created on Thursday, 01 Jul 2021 15:53:43

Notícia facilitada per Econocom Nexica 

"More Cloud, Less Cost: Simplify your Multi-Cloud Management Landscape” és el títol de l'acte CavaTIC d'Econocom Nexica que va tenir lloc el dilluns 21 de juny amb el patrocini de NetApp.

Els clients d'Econocom Nexica convidats a l'esdeveniment en línia van conéixer el NetApp Cloud Manager: a través d'aquesta eina es faciliten enormement les tasques administració i governança de les nostres dades.

NetApp Cloud Manager Gestor Multicloud et permetrà connectar el núvol públic amb Nexica Cloud i el teu propi centre de processament de dades. El gestor multicloud protegeix les dades "on premise" i "on cloud" de la teva empresa mitjançant còpies de seguretat, rèpliques, assegura la governança de les dades i el compliment de normatives "compliance", monitorització de tots els entorns, emmagatzemament persistent per “kubernets”... tot per donar-te seguretat davant de possibles atacs i per una gestió eficient de les teves dades.

Una vegada més volem manifestar que estem molt contents de poder estar amb NetApp donant solucions als nostres clients en el que ha estat l'esdeveniment en línia de l'estiu per a Econocom Nexica. Ara toca ja gaudir de l'estació més llarga de l'any.

Consulta la web d'Econocom NexicaComparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02