Created on Wednesday, 14 Jul 2021 12:14:20

 

Article escrit per l'equip de la Festibity

El 21 d’octubre celebrarem la 18a Festibity sota el lema nextReality. 

Després d'un any sense el nostre acte central per motius derivats de la pandèmia, ens fa molta il·lusió anunciar-vos que la 18a Festibity se celebrarà el 21 d'octubre del 2021 a l'Estació del Nord

La 18a Festibity serà un acte presencial que comptarà amb la participació dels principals actors TIC de Catalunya.  Aquesta edició, adaptada a les circumstàncies del moment, s’ha concebut amb un aforament inferior i destaquem que, a banda dels convidats institucionals, només s’hi podrà accedir a través dels partners.

 • nextREALITIY & el rol de les TIC  

En un any tan especial volem reflexionar sobre allò que ens ve. Per tant, és una bona oportunitat per repensar, per plantejar-se nous models, per parlar de ciència i de recerca, de tecnologia emergent i de persones. Una Festibity que permetrà conèixer el paper de la tecnologia en aquesta nova realitat.

 • Còctel sopar + networking

D’acord amb les circumstàncies actuals, prioritzem mantenir el format de contingut (espai interior) + sopar networking (espai exterior), però amb un aforament més restringit, en concret a 350 professionals. En aquesta edició especial només podran adquirir entrades els partners! No es podran comprar entrades a nivell individual o corporatiu

Amb l’objectiu d’adaptar-nos a aquest format més reduït, hem adaptat les condicions de les dues categories de partner (Gold i Silver):

 1. Partner Gold: 4.900 euros (+ IVA)
 2. Partner Silver: 2.900 euros (+IVA)
 • Club Festibity

Ser partner del Club Festibity també significa participar d’experiències exclusives i d’activitats de networking al llarg de tot l’any dissenyades especialment per a col·laboradors o clients dels partners. Una visita exclusiva al centre d’arts digitals IDEAL, n’és només un exemple.

A més a més, realitzem accions de comunicació durant tot l’any com és l’enviament d’un butlletí mensual amb entrevistes, articles exclusius i notícies dels partners.

No deixeu perdre l’oportunitat de ser part de la Festibity! El número de partners és limitat!

Descobreix més detalls al Dossier de Col·laboració | Consulta les contraprestacions | Accedeix a la galeria de l'última edició 

 

Artículo escrito por el equipo de la Festibity

El 21 de octubre celebraremos la 18ª Festibity bajo el lema nextReality. 

Después de un año sin nuestro acto central por motivos derivados de la pandemia, nos hace mucha ilusión anunciaros que la 18ª Festibity se celebrará el 21 de octubre del 2021 en la Estación del Norte.

La 18ª Festibity será un acto presencial que contará con la participación de los principales actores TIC de Cataluña. Esta edición, adaptada a las circunstancias del momento, se ha concebido con un aforo inferior y destacamos que, aparte de los invitados institucionales, sólo se podrá acceder a través de los partners.

 • nextREALITIY & el rol de las TIC

En un año tan especial queremos reflexionar sobre lo que nos viene. Por lo tanto, es una buena oportunidad para repensar, para plantearse nuevos modelos, para hablar de ciencia y de investigación, de tecnología emergente y de personas. Una Festibity que permitirá conocer el papel de la tecnología en esta nueva realidad.

 • Cóctel cena + networking

De acuerdo con las circunstancias actuales, priorizamos mantener el formato de contenido (espacio interior) + cena networking (espacio exterior), pero con un aforo más restringido, en concreto a 350 profesionales. ¡En esta edición especial sólo podrán adquirir entradas los partners! No se podrán comprar entradas a nivel individual o corporativo.

Con el objetivo de adaptarse a este formato más reducido, hemos adaptado las condiciones de las dos categorías de partner (Gold y Silver):

 1. Partner Gold: 4.900 euros (+ IVA)
 2. Partner Silver: 2.900 euros (+ IVA)
 • Club Festibity

Ser partner del Club Festibity  también significa participar de experiencias exclusivas y de actividades de networking a lo largo de todo el año diseñadas especialmente para colaboradores o clientes de los partners. Una visita exclusiva al centro de artes digitales IDEAL, es sólo un ejemplo.

Además, realizamos acciones de comunicación durante todo el año como es el envío de un boletín mensual con entrevistas, artículos exclusivos y noticias de los partners.

¡No dejéis perder la oportunidad de ser parte de la Festibity! ¡El número de partners es limitado!

Descubre más detalles en el Dossier de Colaboración | Consulta las contraprestaciones  | Accede a la galería de la última edición Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

     

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02