Created on Wednesday, 22 Sep 2021 13:30:24

Noticia facilitada por MEDIACLOUD

Mediapro Cloud (Mediacloud), filial tecnològica del Grup Mediapro i experta en la gestió de grans entorns IT en mode as a Service, ha fet un pas més en el seu acompanyament al Consorci Sanitari de Terrassa (CST) en la modernització de la seva Gestió de Dades.

El CST una organització sanitària integrada que, disposant de tots els nivells d'atenció, proveeix atenció continuada i coordinada de serveis de salut a una població de 200.000 habitants.

Anteriorment, la seva gestió de Dades estava centrada en els seus propis Centres de Dades i dintre del seu full de ruta, el seu objectiu és tenir tot el seu entorn de Dades en el Cloud. El pas al Cloud, els permet incrementar la seguretat del seu entorn, preparar el seu entorn de dades per aplicació dels millors algoritmes d’Intel·ligència Artificial, major flexibilitat i més enfocament en el servei al no haver de gestionar infraestructura en un entorn multi centre.

Mediacloud acompanya al CST gràcies a la seva experiència en la gestió d’entorns de dades de forma eficient, a escala global i en mode 24/7. Una àrea amb alt potencial pel creixement imparable de les necessitats d’organitzacions i empreses per ser més competitius.

Consulta de la web de MediacloudComparteix això:

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02