Created on Wednesday, 29 Sep 2021 14:45:13

Noticia facilitada per MINSAIT by INDRA

Organitzat per l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa de Catalunya (ACCIÓ) en el marc de la fira Expoquimia 

  • El Servei de Rescat Aeri, facilitat per l’empresa Government Flying Service (GFS), i el Departament de Logística (GLD) del Govern hongkonés han seleccionat a Indra, a través d’un concurs obert, com proveïdor del Simulador de Vol i Missió de l’Helicòpter H175
  • Els pilots del H175 de GFS es prepararan al sistema de Indra per respondre a tot tipus d’emergències
  • Indra és un dels principals fabricants de simuladors del món i un líder indiscutible en simuladors d’helicòpter

La empresa Government Flying Service (GFS), responsable del servei de rescat aeri a Hong Kong, i el Departament de Logística (GLD) d’aquest Govern han seleccionat a Indra, una de les principals companyies globals de tecnologia i consultoria, com subministrador del Simulador de Vol i Missió de l’helicòpter H175 en un concurs obert en competència amb les principals empreses del sector.

El H175 és un helicòpter de transport mitjà amb capacitat per dos pilots i divuit passatgers, compta amb tecnologia avançada i requereix una cuidada instrucció pel seu maneig.

Els pilots de GFS estan permanentment preparats per enlairar i respondre a qualsevol tipus d’emergència: operacions de recerca i rescat, evacuació mèdica, lluita contra incendis forestals o tasques de vigilància. Volen de dia i de nit, sovint en condicions meteorològiques adverses.

L’entrenament és un factor decisiu per la seguretat dels pilots i l’èxit de les missions que porten a terme. Això ha portat a GFS a triar l’avançat simulador de l’helicòpter H175 de Indra per reforçar la preparació dels seus professionals.  

Aquest simulador els hi permet definir la estratègia més efectiva a seguir a cada operació i repetir-la les vegades necessàries fins aconseguir una execució perfecta. A bord d’aquest sistema poden preparar-se per realitzar un enorme nombre de tasques: operacions d’evacuació a plataformes marítimes, rescates en zones de muntanya, lluita contra incendis forestals i operacions d’evacuació després de desastres naturals.

El sistema ha sigut desenvolupat per facilitar un entrenament de missió de màxim nivell. El pilot es submergeix en un mon virtual en el qual es reprodueixen amb fidelitat escenaris i situacions autèntiques. “Aconseguim que el pilot s’entreni com si estès realitzant una intervenció real”, explica Luis F. García, Director de Desenvolupament de Negoci de Solucions i Serveis d’entrenament a Indra.

Indra és un dels pocs fabricants del món que dota els seus sistemes amb el mateix software de vol i sistemes d’aviònica que porten les aeronaus reals, el que assegura la fidelitat del simulador i per tant de l’entrenament. L’ús de simuladors accelera i millora la formació de pilots, reforça la seguretat i contribueix a estendre el cicle de vida de les aeronaus, reduint les averies i reservant el seu us per operacions reals. També redueix costes de combustible i emissions de Co2 innecessàries.

Els sistemes de Indra entrenen a pilots militars d’helicòpters com el NH90, Tigre, Cougar, Chinook, Blackhawk i Seahawk, AW159 Wildcat o MH53. A l’àmbit civil, disposa de simuladors d’helicòpter pel EC135, H225, H175, AS350, H145, EC145, Bell212, Bell412 i Sikorsky S76. A aquests sistemes s’afegeixen simuladors per aeronaus d’ala fixa tan avançats com els del A400M o Eurofighter, entre altres o els avions de passatgers A320, Boeing 737 o ATR 72.

Consulta la web de Minsait by Indra per llegir la notíciaComparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02