Created on Tuesday, 09 Nov 2021 17:35:30

Article facilitat per IN2 

  • IN2tant Video, una combinació d’una eina de videoconferència amb una capa de serveis d’integració amb les eines corporatives, que va permetre portar l’Administració fins a la ciutadania sense necessitat de sortir de casa.

A causa de la recent pandèmia de la COVID-19, l’administració pública va buscar altres maneres d’oferir serveis de tramitació atesa a la ciutadania per poder seguir mantenint en contacte amb aquesta. La tramitació electrònica ha fet grans avenços gràcies a l’impuls de lleis com la 39/2015, d’1 d’octubre, o del decret 76/2020, de 4 d’agost, però encara hi ha una necessitat important de realitzar actuacions presencials que la pandèmia va truncar de cop.

La Generalitat de Catalunya va buscar solucions per poder oferir a la ciutadania un servei de tramitació atesa sense la necessitat d’acudir presencialment a les oficines d’atenció i aquí és on va entrar IN2tant Video, una combinació d’una eina de videoconferència amb una capa de serveis d’integració amb les eines corporatives, que va permetre portar l’Administració fins a la ciutadania sense necessitat de sortir de casa.

El servei es va posar en funcionament el 4 d’abril en diversos departaments i consorcis de la Generalitat, incloent-hi les oficines d’atenció ciutadana que han posat a disposició de la ciutadania un ventall de tràmits de diversos àmbits com Benestar Social, Agricultura o Trànsit.

IN2tant Video

La solució està pensada per agilitzar l’atenció a l’hora de realitzar tràmits, consultes o proveir assessorament, en reduir la necessitat d’assistència presencial a les oficines d’atenció gràcies al seu component de videoconferència.

És una solució multicanal i dissenyada amb totes les garanties de ciberseguretat que requereix una Administració com la Generalitat. Els principals eixos que es van tenir en compte en el seu desenvolupament van ser la senzillesa d’ús, no cal instal·lar cap software ni per la banda del ciutadà ni pel personal d’atenció, i la capacitat d’integració per poder connectar les eines de tramitació dels departaments amb la videoconferència.

IN2tant Video proporciona eines per fer la tramitació de la forma més completa i segura possible com l’intercanvi de documents, la gravació de les sessions, una agenda integrada, compartició de pantalles i possibilitat d’incorporar més participants.

A IN2 treballem per aconseguir una societat 5.0, on posem la tecnologia més puntera al servei de la societat. Un cop més el desenvolupament intel·ligent de la tecnologia aconsegueix millorar la qualitat de vida de les persones.

Consulta la web d'IN2 Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02