Created on Thursday, 16 Dec 2021 18:03:45

Article facilitat per Telefónica

  • L’empresa ja ha superat els 320.000 clients i protegeix a més d’un milió de persones.
  • Movistar Prosegur Alarmas compta amb la millor innovació tecnològica i no té quota d’alta.
  • La solució Negoci Non Stop cobreix de forma immediata els desperfectes davant d’un intent de robatori.

Les alarmes s'han posat de ple a la llar de la mà de la digitalització i de la intel·ligència artificial i s'han convertit cada vegada més en un element imprescindible per a les famílies. Això ha propiciat un creixement important del nombre de llars que ja compta amb aquest dispositiu de seguretat. Segons l'Associació Espanyola d'Empreses de Seguretat, el mercat de les alarmes registra creixements anuals superiors al 10%.

Movistar Prosegur Alarmas ha superat, des del seu naixement en l'emblemàtica data de març de 2020, els 320.000 clients i protegeix més d'un milió de persones. Per a això, ha desenvolupat una alarma a la qual recentment i gràcies a la intel·ligència artificial li ha incorporat funcions de reconeixement que detecta la presència de persones i mascotes de manera diferenciada, a més de sons, en l'àmbit de la llar intel·ligent.

El reconeixement intel·ligent, permet al client programar, per exemple, que només avisi quan passi una persona i no quan ho fa la seva mascota i rebre notificacions en el mòbil a través de l'app, en temps real. Quan les càmeres, dotades d'intel·ligència, detectin la presència de persones, aquestes ho reconeixeran i enviaran una notificació amb un vídeo que es podrà visualitzar en temps real des del mòbil.

Una altra novetat d'aquest dispositiu és l'automatització que facilita a l'usuari programar la connexió, desconnexió del seu sistema d'alarma en funció del que ell mateix configuri (per dies, per hores específiques…). A més, la càmera de reconeixement intel·ligent pot romandre activada, encara que l'alarma estigui desconnectada.

La llar digital s'ha convertit, utilitzant la mateixa infraestructura de connectivitat, en un lloc on cada vegada tenim més serveis que aporten benestar a les famílies. Connexió ultraràpida, oci (televisió, videojocs, etc), seguretat digital de dispositius o protecció de la llar.

A Movistar Prosegur Alarmes creuen que el creixement, en el seu cas, es deu principalment a una proposta comercial diferencial: és una alarma que compta amb les millors innovacions tecnològiques, per primera vegada no hi ha quota d'alta i compta amb una força comercial altament qualificada. La permanència també s'ha reduït fins als 12 mesos.

Més protecció i cobertura en el negoci

A partir d'ara, Movistar Prosegur Alarmas, regala amb la contractació de la seva alarma per a pimes i autònoms, Negoci Non Stop, una cobertura d'assistència urgent gratuïta per als clients, que cobreix de manera immediata els desperfectes davant un intent de robatori.

Amb Movistar Prosegur Alarmas els negocis estan protegits davant un robatori, però els intrusos poden intentar-ho i, en aquest cas, produeixen desperfectes que fan que hagin de tancar uns dies fins que s'aconsegueix implementar les solucions definitives amb la seva assegurança. Negoci Non Stop arriba per a oferir una solució immediata perquè no calgui tancar temporalment i poder tornar de manera immediata a la normalitat. Movistar Prosegur Alarmas torna a ser pionera en integrar per primera vegada un servei de seguretat amb un d'assistència urgent.

Aquesta nova funcionalitat cobreix el servei d'electricista fins a un màxim de 200€ si han intentat tallar el subministrament elèctric. Si l'intrús ha espatllat el pany i és necessari reparar-lo o substituir-lo, inclou els costos de desplaçament del tècnic, mà d'obra i materials de la reparació d'urgència fins a 200€. I, finalment, si es produeix un trencament de vidres, a causa d'un intent d'intrusió, un professional especialitzat realitzarà la reparació d'urgència necessària per a restablir el màxim possible el trencament fins a un màxim de 400€ fins que l'assegurança el repari de manera permanent. En tots els casos, l'assistència urgent es realitzarà en menys de 3 hores, sempre que sigui en una zona urbana.

Al costat del client

Movistar Prosegur Alarmas està sempre al costat dels seus clients i en el cas dels autònoms i pimes existeix una històrica demanda d'un servei d'urgència per a mantenir obert el seu negoci, ja que, de no ser així, les pèrdues són molt importants. En aquest cas, és Movistar Prosegur Alarmas qui truca el client després d'un salt d'alarma per a brindar-li l'ajuda de manera totalment gratuïta.

Negoci Non Stop, que serà prestat per l'empresa d'assegurances Europ Assitance, és una cobertura addicional perquè els negocis que estiguin protegits per Movistar Prosegur Alarmas també tinguin una protecció contra les pèrdues que suposa tenir tancat el negoci quan s'han produït desperfectes fins que la seva assegurança pugui oferir la solució definitiva.

Consulta la web de TelefónicaComparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02