Created on Tuesday, 22 Feb 2022 15:21:48

Article facilitat per Econocom Nexica

Econocom Nexica patrocina l'edició número 27 de La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. El nostre director general, Damián Pascual Boixader, lliurarà el Premi Salvà i Campillo a l'Emprenedoria, en una gala a L'Auditori de Barcelona. Serà el 21 de març, ja que l'organització aposta per ajornar un mes la gran trobada del sector TIC català per garantir una participació presencial més gran i un networking segur.

Com explica l'organització, La Nit és la gran trobada del sector TIC català, ja que té la capacitat de reunir tots els agents de l'ecosistema tecnològic del país: professionals, empreses, entitats i institucions.

La cerimònia també es podrà seguir en directe per Internet i Fibracat TV: a l'última edició hi va haver més de 125.000 espectadors i 500 persones a l'Auditori, el màxim permès per la covid-19 al juny passat.

Un any més, des d'Econocom Nexica volem agrair l’esforç i la perseverança de les entitats organitzadores: l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals -Telecos.cat- i el Col·legi Oficial d´Enginyeria en Informàtica de Catalunya -COEINF- per donar continuïtat a aquesta trobada clàssica, emblemàtica i esperada pel sector.

Agraïm també la il·lusió de Pedro Linares i Eduard Martín Lineros i equips. Gràcies per tot, Salvador Ramon, Sònia Maza i Roberto Escayola Gimeno, etc. :)

Consulta la web d'Econocom NexicaComparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02