Created on Tuesday, 22 Feb 2022 15:41:54

Article facilitat per IN2

  • Està preparada la teva organització per la transformació digital?

La transformació digital és un concepte molt anomenat avui dia; però, sabem ben bé el que és, el que representa per a la nostra organització en tots els seus àmbits? Com de lluny n’estem de tenir un bon nivell de transformació digital? Què hem de fer per millorar el que tenim?

Quin és el camí que hem d’emprendre i en quint punt d’aquest camí estem?

Per tal de respondre a totes aquestes preguntes; hem treballat conjuntament amb experts per desenvolupar una metodologia orientada a identificar el grau de maduresa d’una organització en un determinat àmbit, la nostra M3 (Maturity Model Methodology).

Aquesta metodologia està provada  i  escollida pel IDB  (Banc Inter Americà de Desenvolupament)  per tal de valorar i identificar la realitat del Model de Maduresa de Transformació Digital en els diferents Ministeris de Salut dels Països Llatinoamericans.

Què podem esbrinar amb M3?

  • Quin és el camí a recórrer per arribar a una eficaç transformació digital (cada nivell de la M3 és una etapa de l’evolució digital que cal dur a terme)
  • En quin punt ens trobem en aquest camí (M3 ens diu en quin nivell ens trobem i, per tant, quin és encara el camí que ens queda per recórrer)
  • Quines són les accions a realitzar per passar al nivell següent (M3 ens permet identificar les següents accions que cal emprendre)

I tot això no només des del punt de vista tecnològic sinó també abordant els processos de negoci i els equips i persones que cal involucrar. M3 ens dóna així un nivell de maduresa per cadascuna de les dimensions, i les accions a emprendre també per cada dimensió.

Per conèixer més sobre la metodologia M3 visiteu la nostra secció on podreu també respondre al qüestionari d’avaluació del nivell de maduresa per a la vostra organització de RH i, després de finalitzar-lo, us enviarem un informe personalitzat gratuït on podreu esbrinar el vostre nivell de maduresa en aquest àmbit.

Consulta la web d'IN2 Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02