Created on Friday, 06 May 2022 13:08:53

Article facilitat per Minsai by INDRA

  • Tres centres de desenvolupament de software de la companyia obtenen la màxima qualificació CMMI, referent mundial que avala la qualitat i millors pràctiques en enginyeria i desenvolupament de software, reservada als líders de cada sector que demostren la màxima capacitat d’exercici i millora continua
  • Indra segueix els estàndards més exigents en la gestió i desenvolupament de projectes, el que permet assegurar als seus clients solucions en las que pot confiar per portar a terme operacions crítiques pels seus negocis

Indra, una de les principals companyies globals de tecnologia i consultoria, ha sigut reconeguda per l’Institut, referent mundial que avala la qualitat i la aplicació de les millors pràctiques en enginyeria i desenvolupament de software, amb el nivell 5 de madurès, que distingeix a aquelles empreses que demostren el màxim nivell d’eficiència als seus processos. La companyia garanteix d’aquesta manera els màxims nivells de qualitat als sistemes crítics pels Transports i la Defensa que entrega a països de tot el món.

Els tres centres de desenvolupament de software de Transport i Defensa de Indra a Sevilla i Málaga han superat un dels models d’avaluació més exigents que existeixen, dissenyat pel institut CMMI i impulsat pel Departament de Defensa dels Estats Units, la industria Nacional de Defensa d’aquest país i l’Institut d’Enginyeria Electrónica Carnegie Mellon.

Es tracta d’un model centrat a l’avaluació i millora continua dels processos de desenvolupament de software i la gestió de projectes i organitzacions. El nivell 5 és el màxim possible i només un petit grup d’empreses líders als sectors de l’alta tecnologia, banca i sanitat a tot el món compten amb ell.

L’avaluació CMMI ha portat a Indra a revisar en profunditat cada un dels processos organitzatius, de gestió i d’enginyeria i desenvolupament a aquests centres. La companyia ha sistematitzat al màxim la planificació, el seguiment i el control de cada projecte.

S’ha revisat també que, efectivament, es segueixen les millors pràctiques en la gestió de la relació amb el client, la presa de decisions conjunta i l’anàlisi de totes aquelles situacions que permetin extreure lliçons i detectar punts de millora. Tots els processos es mesuren i s’analitzen seguint diferents models estadístics, amb l’objectiu de poder comparar-los, implementar millores i tornar a mesurar-los.

D’aquesta manera, la companyia aconsegueix una millora continua dels nivells d’eficiència a cada un dels seus projectes, aportant als seus clients el nivell de qualitat que demanden i la garantia de que els seus sistemes respondran sempre tal i com s’espera d’ells. S’aconsegueix així que sistemes crítics per la seguretat d’una aeronau, la gestió del tràfic aeri, vial o ferroviari o la protecció d’un país operen sense marge d’error. No sols es tracta d’aconseguir que els sistemes arribin a aquest nivell de fiabilitat, la gestió d’un projecte també requereix en moltes ocasions complir els terminis d’entrega ajustats, adaptar una solució a les necessitats específiques d’un client, posar-los en operació en lloc en els que mai abans s’han provat. En aquests casos la sistematització de processos es revela com l’autèntica fórmula de l’èxit.

Amb la obtenció de la qualificació CMMI nivell 5, aquests tres centres de desenvolupament de software de Indra s’alineen amb el Centre d’Excel·lència en Solucions de Seguretat de Indra a León i l’àrea de Sistemes de Gestió de Tràfic Aeri de la companyia en la aplicació d’aquestes pràctiques. Es tracta d’un model que realment distingeix a Indra de la resta d’ empreses i que marca la diferencia a l’hora de competir pels contractes més exigents i de gran valor.

Més info: https://www.indracompany.com/pt-br/node/45645Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02