Created on Wednesday, 11 May 2022 09:42:04

Article facilitat per IN2

  • La Generalitat impulsa la videoatenció com a nou servei digital amb una solució desenvolupada per IN2.

A IN2 estan il·lusionats per l'èxit del desplegament progressiu de la seva solució de Videoassistència INSTANT VIDEO a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) de Catalunya. Aquest nou canal d’acompanyament als ciutadans en l’accés als serveis de l’administració, és promogut pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori a través de la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana”.

Segons explica la directora general de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana, Ester Manzano, “això, a més de millorar l’atenció a la ciutadania en la seva relació amb l’Administració, té un efecte directe en l’estalvi de temps i de desplaçaments per part de la ciutadania i, en conseqüència, en la descarbonització, ja que contribueix en la reducció del trànsit i de les emissions de gasos d’efecte hivernacle”.

Més info: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/420991/la-generalitat-impulsa-la-videoatencio-com-a-nou-servei-digital-d-informacio-i-comunicacio-amb-la-ciutadania-mes-proper-i-personalitzatComparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02