Created on Friday, 20 May 2022 13:35:13

L’Intelligent Data Science and Artificial Intellligence Research Center (IDEAI-UPC) i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, han col·laborat en aquest projecte amb la Fundació i2CAT, creant un curs interactiu en català i gratuït sobre la intel·ligència artificial que exposa els principals conceptes en aquest camp.

El curs permetrà als usuaris obtenir una visió general del món de la IA, tenir un coneixement exhaustiu del seu impacte a curt i llarg termini, i familiaritzar-se amb les diferents formes d'adquirir coneixements per aprendre a conviure amb ella de forma segura.

S’ha presentat el dimarts 17 de maig, en un acte al Palau Robert de Barcelona, en el qual han intervingut el director general d'Innovació i Economia Digital de la Generalitat, Dani Marco; el rector de la UPC, Daniel Crespo, i la directora de l’IDEAI-UPC i Fiber, Karina Gibert.

CiutadanIA està obert a tothom, no requereix una formació tècnica prèvia per a realitzar-ho, i pot ser útil també per a persones de l'àmbit tecnològic que vulguin fer un up-skilling o re-skilling, adquirint habilitats bàsiques de IA. Es basa en 10 mòduls temàtics a càrrec 17 professors de l'IDEAI, sota la direcció de Karina Gibert. Així mateix, la personalització de la plataforma d'e-learning s'ha centralitzat des de la Fundació i2CAT i la producció dels materials interactius ha estat tasca de l'empresa eLerniam.

Accedeix al web: https://ciutadania.cat/Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02