Created on Monday, 30 May 2022 15:45:48

Article facilitat per IThinkUPC

Estem molt contents d’anunciar que IThinkUPC ha assolit l’estatus de soci de serveis d’Amazon Web Services (AWS) de nivell Avançat, en reconeixement al seu coneixement —amb un ampli equip tècnic format i certificat— i a l’experiència amb clients a qui presta serveis de consultoria, professionals, administrats i de distribució de valor afegit sobre AWS.

“Després de quatre anys com a partner AWS de nivell Select, assolir aquest 2022 el nivell de partner Advanced és per a ells una gran satisfacció, ja que veuen dia a dia que són capaços de transformar aquest coneixement expert en valor real per als seus clients i oferir la solució adequada i un servei de proximitat i qualitat a cadascun d’ells. I, especialment, estan satisfets pel feedback que els donen al respecte”, declara Jordi Valls, Business Manager de Cloud & Managed Services a IThinkUPC. “Aquest nou nivell de partnership els permetrà potenciar el seu offering de bracet amb AWS”, afegeix.

Dins de l’ampli ventall de solucions i tipus de serveis que ofereix AWS, a IThinkUPC s'han anat especialitzant en dues àrees principals, ara com ara:

• En serveis de disseny i administració de plataformes en què les eines DevOps i l’automatització en general tenen un pes significatiu. Podeu veure com a exemple el cas d’èxit de yaencontre.

• En el sector educatiu i en solucions de l’àmbit de l’aprenentatge, especialment en combinació amb el seu estatus de partner Premium de Moodle. Podeu veure com a exemple el cas d’èxit d’Àgora, de la Generalitat de Catalunya, i conèixer el seu servei SaaS de Moodle Workplace sobre AWS.

Complementen aquests camps principals amb el seu ventall de solucions de les àrees de ciberseguretat, analítica&IA i aplicacions digitals.

Més info: https://www.ithinkupc.com/ca/blog/ithinkupc-assoleix-el-nivell-advanced-de-partner-de-serveis-aws  Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02