Created on Tuesday, 05 Jul 2022 10:33:15

Article facilitat per Indra

 

  • Ocupa el primer lloc en la categoria de consultoria del informe Merco Talento Universitario España 2021/22, un reconeixement que inclou a Minsait, la seva filial líder en transformació digital i Tecnologies de la Informació.

 

  • Aquest ranking recull les millors empreses per treballar atenent a la valoració de 10.353 estudiants universitaris i de grau superior de Formació Professional.

 

  • Segons reflexa l’informe, “els universitaris volen treballar en companyies que ofereixin qualitat de vida (flexibilitat, teletreball…), una bona retribució i beneficis, i un bon ambient de treball”.

 

Indra, una de les principals companyies globals de tecnologia i consultoria, ha rebut un nou reconeixement en matèria de captació i retenció de talent, en aquest cas de la ma del prestigiós informe Merco Talento Universitario España 2021/22, el ranking de la companyia ha pujat 11 posicions en un sol any i s’ha situat com líder del seu sector, consolidant-se com un referent a Espanya. El ranking ha sigut elaborat atenent a la valoració de 10.353 estudiants universitaris i de grau superior de Formació Professional. Els estudiants que han participat a l’estudi són majoritàriament de nacionalitat espanyola (un 91,7%). El 19% han cursat una part dels seus estudis fora d’Espanya.

En concret, Indra ocupa el primer lloc en el llistat específic de consultoria, que és la categoria en la qual Merco situa les diferents capacitats tecnològiques del grup empresarial, líder global d’enginyeria tecnològica pels sectors aeroespacial, de defensa i mobilitat i, a través de la seva filial Minsait, líder en digitalització d’empreses i institucions. Addicionalment, la cotitzada es posiciona per sobre d’altres competidors a l’àmbit de la enginyeria.

Segons l’informe Merco Talento Universitario España 2021/22, “els factors més importants a l’hora de triar una empresa com lloc per treballar són: la qualitat de vida (flexibilitat, teletreball…) i una bona retribució i beneficis amb un 20%; i un bon ambient de treball (16%)”.

Indra ha rebut nombrosos reconeixements que avalen el seu compromís amb el talent e inclouen a la seva filial Minsait i a la resta d’empreses del grup. Indra va renovar per quart any consecutiu el seu certificat com Top Employer per oferir el millor entorn de treball, logrant la millor qualificació possible en valors, ètica i integritat i ambient de treball, aixi com una notable millora en el seu atractiu i diversitat. La companyia ha sigut inclosa a l’índex Bloomberg Gender-Equality Index (GEI), que reconeix les millors pràctiques a nivell global en matèria de transparència, promoció de la igualtat i diversitat.

La companyia va repetir un any més com la millor companyia del IBEX 35 en la que treballar i la segona a Espanya en el LinkedIn Top Companies 2022, el ranking que cada any inclou a les empreses que millor impulsen l’èxit professional a llarg termini dels seus empleats. Indra es va situar per segon any consecutiu a lo més alt de la llista de les 25 millors empreses de més de 500 empleats en les que desenvolupar una carrera professional a Espanya, identificades a partir de l’anàlisi de les dades pròpies de les més de 700 milions d’usuaris de LinkedIn.

L’atenció que la companyia presta al desenvolupament del talent intern i la diversitat són dos factors que, sumats als compromisos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU (ODS), han contribuït a que Indra hagi sigut triada la empresa tecnològica número u del món en sostenibilitat, segons el “Sustainability Yearbook” de S&P Global, l’anuari més important de sostenibilitat a escala mundial, y el Dow Jones Sustainability Index, l’índex més prestigiós en aquesta matèria.

Atenent a l’ultima edició del ranking EU Industrial R&D Investment Scoreboard de la Comissió Europea, Indra ha sigut la primera companyia espanyola i la segona europea més destacada al programa marc d’ innovació europeu Horizonte 2020, el principal instrument per impulsar les Polítiques i el finançament del I+D+i i el desenvolupament tecnològic a Europa des de 2014. La companyia s’ha consolidat com una de les empreses més innovadores del seu sector a Europa per inversió en I+D+i.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02