Created on Friday, 08 Jul 2022 10:19:22

El passat 27 de juny es va celebrar l’acte de cloenda dels 50 anys de la UPC. Un esdeveniment que va aplegar a un miler de persones de la comunitat universitària, representants institucionals, estudiants, alumni i empreses a l’auditori del Fòrum de Barcelona. Una oportunitat per posar en valor les principals les fites dels últims anys amb la música i les arts com a fil conductor.

L'acte va ser presentat per la periodista Mariola Dinarès, i vàrem comptar amb la presència institucional de Joan Subirats, ministre d'Universitats del Govern o del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, entre molts altres representants del món social, institucional i polític. El rector de la UPC, el Daniel Crespo, va ser l’amfitrió d’una celebració transversal i aglutinadora.

A destacar les actuacions de les Corals UPC i de l’orquestra UPC, metàfora de participació, col·laboració i cooperació; valors que defineixen molt bé la trajectòria de la UPC. La poesia també va ser protagonista de la mà del quintet Carles Margarit, amb un espectacle que entrellaça els versos de Joan Margarit fusionant jazz i poesia.

Milers d’històries han contribuït a fer de la UPC la referència tech de Catalunya, la universitat de l’enginyeria, l’arquitectura, les ciències i la tecnologia. Una universitat compromesa amb el medi ambient i amb la societat del coneixement, que treballa per una docència innovadora i d’excel·lència per formar dones i homes capaços de desenvolupar el seu talent i liderar els canvis socials i tecnològics que ens han de portar a un futur millor.

Aquest acte s’ha emmarcat en una de les activitats del Club Festibity de la nova edició 22-23 que tot just encetem, motiu pel qual els nous partners van ser convidats de manera exclusiva. Des del Club Festibity felicitem a la UPC per aquests 50 anys d’èxits, i desitgem que en compleixi molts més!Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02