Created on Tuesday, 13 Sep 2022 17:16:51

Article facilitat per IThink UPC

IThinkUPC tornará a ser present a Factor Humano Barcelona, la trobada anual de referència per als professionals de recursos humans, que celebrarà la seva cinquena edició el proper 4 d’octubre a l’hotel Hyatt Regency Barcelona Tower. En aquesta ocasió, ho farà conjuntament amb el seu partner Cornerstone OnDemand, empresa líder global de software al núvol de formació i gestió del talent.

Els organitzadors de l’esdeveniment estimen que s’hi congregaran més de set-cents professionals relacionats amb l’àrea de la gestió de persones, i s’acolliran més de setanta ponents del nivell més alt, majoritàriament professionals que treballen en els departaments de RH d’importants empreses nacionals i internacionals, d’àmbit públic i privat. S’habilitaran dues sales de conferències amb taules de debat i una zona de networking i estands.

IThinkUPC i Cornerstone disposaran d’un estand (número 21) a la zona d’expositors on mostraran les seves solucions de gestió del talent per detectar, avaluar i desenvolupar el talent dels empleats.

Addicionalment, disposaran d'una sala exclusiva reservada per fer demos de Cornerstone a les persones que hi estiguin interessades.

En el programa de l'esdeveniment, Núria Martínez, Talent Consulting Manager d'IThinkUPC, participarà com a moderadora de la taula rodona LEARNABILITY IMPACT: La nueva cultura del aprendizaje continuo (sala goodhabitz, 15:15 h).

A la taula es debatran els temes més actuals en l'àmbit de la gestió del talent al costat de destacats responsables de RH:

- El repte de les noves competències del futur: reskilling & upskilling per aprofitar al màxim el talent dels seus col·laboradors.

- Liderar la pròpia carrera: claus en la personalització i autogestió dels plans de formació.

- Potenciar les habilitats dels empleats perquè puguin adaptar-se als canvis constants.

Si vols assistir al congrés, inscriu-t'hi ara!Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02