Created on Monday, 12 Dec 2022 11:07:24

Article facilitat per Econocom Nexica

  • Splunk és la solució de SIEM (Security Information & Event Management) per monitoritzar i analitzar el “big data” de la teva organització.

Has sentit a parlar de Splunk, la plataforma líder de dades per al món híbrid? Vols disposar de la informació detallada perquè la teva empresa sigui més segura, productiva i operativa? A Econocom Nexica tenen l'equip tècnic certificat per implementar Splunk a mitjanes i grans empreses.

Splunk és la solució de SIEM (Security Information & Event Management) per monitoritzar i analitzar el “big data” de la teva organització. Splunk processa la informació amb gràfics, alertes i panells de manera clara, útil i eficient per millorar la seguretat dels teus sistemes.

L'equip d'enginyers d'Econocom Nexica implementarà la teva plataforma Splunk (NASDAQ: SPLK) en només uns dies. Referències, preus donats a hola@nexica.com o al teu Account Manager d'Econocom Nexica i per a prendre decisions per assegurar la teva informació crítica.

Fes-te ja amb el programari líder d'intel·ligència operativa en temps real.

 

Coneix la notícia original al seu enllaç: https://nexica.com/ca/blog/millora-la-seguretat-dels-teus-sistemes-amb-splunk Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02