Created on Monday, 12 Dec 2022 11:34:24

Article facilitat per IThinkUPC 

  • Moodle és un dels sistemes de gestió d’aprenentatge —en anglès, Learning Management System (LMS)— més coneguts a escala mundial, amb més de 240 milions d’usuaris d’arreu del món registrats.

 

Aquesta solució permet a les organitzacions disposar d’una plataforma pròpia i personalitzable per a la formació online, i es fa servir tant en el sector educatiu com en la formació corporativa.

Com molts altres sistemes d’informació, un dels principals reptes que es presenten als equips de TI és el de trobar l’equilibri entre cost i rendiment en un escenari amb demanda variable.

En especial, en grans entorns educatius (universitats, escoles públiques i privades, empreses “TechEd”, etc.) i en grans organitzacions i empreses amb sistemes propis de formació contínua, la plataforma ha d’estar preparada per donar un rendiment excel·lent en períodes amb una concurrència elevada d’usuaris combinats amb períodes de baixa activitat.

En aquests escenaris, el fet de disposar de la plataforma instal·lada sobre un entorn de cloud públic com AWS ofereix grans avantatges i possibilitats, gràcies, especialment, a les seves característiques d’elasticitat i escalabilitat, combinades amb una excel·lent seguretat i alta disponibilitat.

A continuació, fruit de la nostra experiència amb plataformes Moodle sobre AWS, us compartim deu punts clau per optimitzar-les i trobar l’equilibri perfecte entre cost i rendiment.

Cinc serveis AWS a tenir en compte

Els cinc primers punts clau estan directament relacionats amb serveis AWS:

  1. Auto-Scaling Group (ASG)
  2. Bases de dades: les RDS multi-AZ
  3. AWS CloudFront
  4. Amazon ElastiCache for Redis
  5. EC2 Graviton

 

​Coneix la notícia completa al seu enllaç original: https://www.ithinkupc.com/ca/blog/deu-punts-clau-per-optimitzar-plataformes-moodle-sobre-aws Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02