Created on Wednesday, 18 Jan 2023 10:15:57

Article facilitat per Ackcent Cybersecurity

  • NTT DATA inaugura la seva nova seu corporativa a Barcelona per a 4.000 professionals

NTT DATA, companyia en el top 10 de proveïdors de serveis d’IT del món, ha inaugurat la seva nova seu corporativa de Barcelona. La companyia fa un pas més a la ciutat unificant, en aquesta nova seu, les seves 11 localitzacions, fruit del creixement dels últims anys i després de més de 25 anys a Barcelona.

Gràcies al model híbrid de treball, l'aposta de l'organització per Barcelona, i la creixent necessitat d'experts en matèria de transformació digital, el nombre de professionals que treballen a NTT DATA Barcelona arriba als 4.000 en l'actualitat. Això fa que la ciutat comtal sigui la segona localització amb un major nombre de persones en plantilla de tota la regió d'Europa i Llatinoamèrica, i una de les principals a nivell global.

Les noves oficines estan localitzades en el 22@, el districte tecnològic de la ciutat i compten amb una superfície total de més de 20.000 m² amb capacitat per a albergar a 2.500 professionals. Aquestes noves oficines s'han dissenyat sota un nou model híbrid de treball, destinades a ser un espai de trobada i co-creació entre equips, clients i partners i per a fer front al ritme de creixement de la companyia a la regió: durant el 2022 es van contractar a 700 persones a Barcelona, i la previsió és continuar creixent amb 3.000 nous professionals en el conjunt d'Espanya durant 2023, dels quals al voltant de 1.000 s'incorporaran a la nova seu de Barcelona.

L'acte d'inauguració, celebrat aquest dilluns, ha estat presidit per Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, i ha comptat també amb l'assistència de Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball; Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i Laia Bonet, tercera tinent d’alcaldia i responsable de l'Àrea d'Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana.

Durant l'acte d'inauguració, Sergi Biosca, CEO de NTT DATA Espanya i Xavier Rovira, soci director de l'oficina de Barcelona, han acompanyat a les autoritats i resta d'assistents en un recorregut per les noves instal·lacions, en el qual han pogut conèixer la labor que realitza la companyia per a impulsar la transformació digital dels seus clients i generar valorar per a la ciutat de Barcelona i Catalunya.

“Per a NTT DATA, Barcelona és una ciutat clau pel seu teixit empresarial, el seu dinamisme i sobretot pel seu talent, el nostre actiu més valuós. Fa més de 25 anys que som presents a Barcelona i ens sentim molt orgullosos d'inaugurar aquesta nova seu, en el districte més tecnològic i innovador de la ciutat, pensada per a fer front als reptes del futur amb el nostre model de treball diferencial, a més de poder continuar brindant els millors serveis als nostres clients, i, al mateix temps, aportar valor a la ciutat” ha explicat Sergi Biosca.

 

Barcelona, una gran aposta de la compañía

Dels 20.000 empleats que NTT DATA té a Espanya, el 20% es troben a Catalunya, sent Barcelona una de les oficines més grans -tant per nombre de professionals com per projectes-, a més d'un referent en el Grup NTT DATA per la seva col·laboració estratègica en projectes globals.

Malgrat l'escenari econòmic d'inestabilitat, les previsions de creixement de la companyia fan que s'estimi també un augment del nombre de professionals en plantilla, perfils tecnològics qualificats i especialitzats que aportin valor socioeconòmic a la regió, la qual cosa converteix a la companyia en un dels principals ocupadors de Barcelona, sobresortint en el sector tecnològic digital.

 

Homenatge a Barcelona, al talent i a la ciència

El disseny conceptual i estètic de la seu ha estat pensat tenint en compte dos conceptes fonamentals per a la companyia: els seus orígens i el talent. Per això, les seves plantes estan tematitzades amb alguns dels llocs més emblemàtics de les diferents zones de la ciutat, com el Passeig de Gràcia, el modernisme, el Barri Gòtic, el Palau de la Música, el Park Güell o la Sagrada Família, entre altres, culminant en la planta 12 amb el Mercat de la Boqueria, que alberga la cantina i el menjador.

De la mateixa manera, la companyia ha dissenyat una planta, anomenada 22@, en la qual se situa el seu business center o zona de clients, un espai pensat per a oferir la millor experiència als seus visitants o clients. La història d'aquest espai és un viatge per la història de la ciència i la tecnologia a través del talent de les persones que han fet evolucionar les innovacions fins als nostres temps.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02