Created on Thursday, 09 Feb 2023 13:01:37

Mireia Ollé, amb més de 30 anys d'experiència en el sector de les TIC és enginyera informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya es presenta candidata a les eleccions a la Junta Directiva de FIB Alumni. Actualment és directora de Comptes de Kyndryl Catalunya

 

A continuació la candidatura de presentació de la candidata:

"Estimades sòcies i estimats socis,

A la finalització del mandat de l'actual Junta Directiva de FIB Alumni, volem presentar des d'aquesta plataforma la nostra candidatura pel proper exercici.

Primerament vull agrair el suport rebut a la Junta actual, Degà de la FIB, personal rellevant de la Universitat. Presidents d'altres Juntes, i a tot l'equip que presento. El nostre propòsit és el d'unir en aquesta nova etapa l'experiència de persones que ja porten anys formant part de la Junta, amb la de noves persones rellevants per a fer realitat el projecte de potencial la FIB Alumni participant i impulsant activament i aportament valor en les tres revolucions que està vivint el món: la tecnològica, femenina i mediambiental.

Els principals valors que representa aquest nou equip són l'experiència, la professionalitat, emprenedoria i innovació, integració i paritat de gènere, transversalitat, multidisciplinari, diàleg, respecte per la feina heretada, preocupació pels aspectes ètics de la professió i la ciberseguretat, encarat al futur i coneixedor dels altres col·lectius TIC, la Universitat, les Administracions Públiques, la gran, mitjana i petita empresa.

La transformació de la societat es recolza cada vegada més en la tecnologia i tots els professionals TIC hem d'estar preparats per donar respostes àgils, solucions innovadores, eficients i sostenibles seran el motor d'aquesta evolució.

Els professionals en Informàtica, juntament amb altres professions (enginyers de telecomunicacions, industrials, camins, agrònoms, arquitectes, metges, biòlegs, etc.) serem els qui degudament alineats i coordinats, formarem el nou escenari industrial, social i econòmic del futur.

La nostra missió serà promoure una societat digital justa, responsable i que contribueixi a la nova societat del coneixement, com a base de la nova economia, fent especial èmfasi en dinamitzar la indústria de les TIC en tots els seus actors fonamentals i tota la seva cadena de valor: universitats, escoles de negocis, analistes del mercat TIC, fabricants de programari, maquinari, operadors de comunicacions, integradors de solucions, consultors, administracions, departaments TIC, empreses de tots els sectors (farma, consum, retail, banca, assegurances, etc.), col·legis professionals, i associacions (COEINF, Clúster Digital, Sinergia, CIOS.cat, CTecno), usuaris, ciutadans, i la societat en general.

Seguirem treballant intensament en els objectius recollits en els nostres estatuts annexats a continuació, la salut eeconòmica de l'associació, i per la Festibity, tot en un ambient de màxima paritat, i en especial atención a promoure la professió d'Informàtica a les noves generacions.

Esperem rebre el vostre suport, i restem a l'espera dels vostres suggeriments."

 

Trajectòria de la candidata:

  • Enginyera informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per l'Universitat Politècnica de Catalunya.
  • 30 anys vinculada a l'aportació de valor i d'innovació tecnològica en el sector privat, primer a empreses finals (RACC), i després empreses de Serveis (IBM).
  • Actualment és Directora de Comptes de Kyndryl Catalunya.
  • Membre de la Junta FIB Alumni des del 2019.


Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02