Created on Tuesday, 21 Feb 2023 11:23:34

Article facilitat per Carver

  • Carver signa convenis de pràctiques amb nous centres educatius.

Carver fa més de 10 anys que col·labora amb centres educatius per a què els alumnes de les àrees TIC, puguin fer les pràctiques a l'empresa. Durant aquest temps, més del 90% de les persones que han fet les pràctiques a Carver han format part de la plantilla al finalitzar la seva formació obligatoria.

Els primers centres amb els que va col.laborar, van ser la Universitat Autònoma de Barcelona i l'escola Stucom. 
Durant aquests anys, han estat moltes les persones que han passat per aquestes pràctiques, i han pogut aprendre molt dels responsables tècnics, que els han tutelat, i també han gaudit compartint els seus coneixements amb gent jove, que aportava noves visions al sector.
En vistes de l'èxit d'aquesta fórmula de creació de talent, Carver ha anat incorporant nous acords amb altres universitats i centres de treball. Tals com UPC-EPSEVG, UB,La Salle, UOC, UPF...

Carver sempre confia en la "cantera" i fomenta la promoció interna. Acompanyant a cadascú dels nous talents en la seva formació, sense deixar mai de costat el seu creixement.
A l'inici d'aquest 2023, es va ampliar l'àrea de pràctiques a estudiants de la branca de psicologia. Carver vol oferir a la universitat la possibilitat de que alumnes de la UB, puguin incorporar-se a fer pràctiques en el departament de gestió de persones, i donar l' oportunitat de tenir el primer contacte amb el món de l'empresa i de les TIC. Donat que s'ha convertit en una sortida professional molt habitual pels estudiants de psicologia, el formar part d'equips de RH, i departaments de Recruitment.
Un altre objectiu d'aquests convenis amb centres educatius, és continuar apostant per la presència femenina en el sector TIC. A través de xerrades en centres educatius per a potenciar l'atractiu d'aquest sector.

Carver vol continuar apropant-se al món educatiu per a enfortir aquesta relació que fa anys que treballa. 

Coneix la web oficialComparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02