Created on Tuesday, 27 Jan 2015 10:38:59

La passada edició va ser tot un èxit, es van lliurar les mencions FIB i es van superar els 500 assistents que van viure una festa única tota la nit.  

La 12a edició de la Festibity va tenir lloc el passat 8 de maig de 2014 i el Disseny Hub Barcelona va acollir un any més l'esdeveniment que promou la Facultat d'Informàtica de Barcelona i FIB Alumni. L’eix central de la Festibity 2014 va ser la internacionalització gràcies a les tecnologies de la informació. Per aquest motiu, la festa va aplegar personalitats del món empresarial, les institucions i la universitat. L'acte va ser conduït per un Pep Plaza que tornava a presentar la festa un any després, amb un espectacle que va barrejar tints de la pel·lícula Màtrix, música, màgia, debat, networking i molt d'humor.

Albert Pallejà, president de FIB Alumni, va ser l'encarregat de donar oficialment la benvinguda institucional als socis i personalitats assistents. L'economista Clara Ponsatí va encetar l'acte central de la festa amb la seva ponència sobre la internacionalització de les empreses catalanes, posant l'accent en Barcelona com a centre de l'activitat empresarial i exportadora de Catalunya. Després va moderar el debat amb els ponents de quatre empreses que viuen un procés d'internacionalització i expansió: Lucas Carné, cofundador de Privalia; Albert Giralt, CEO d'Avinent; Elena Carasso, directora online de Mango i Hugo Puiggrós, CBDO de Hartmann. Tots ells, a banda d'explicar la seva experiència, van posar l'accent en la importància d'unir forces entre món acadèmic i empresarial per tal de crear sinergies i treballar en una mateixa direcció per a la internacionalització de les empreses.

Lliurament de les MENCIONS

A continuació, es van lliurar les mencions de la 12a Festibity. La MENCIÓ FIB va recaure en Rosa Maria Martín Santiago, llicenciada en informàtica per la FIB i postgraduada en "Habilitats directives per professionals de les TIC" per la Fundació Politècnica de Catalunya. Martín és membre del Consell Tècnic de les TIC de la UPC i, entre d’altres, des de 2009 és la directora tècnica de l'inLab FIB i ara forma part de la nova Junta Directiva de FIB Alumni.

Juan Soto Serrano va ser el guardonat amb la MENCIÓ HONORÍFICA. Soto és enginyer en telecomunicacions i Doctor Honoris Causa per la Universitat Politècnica de Catalunya. És una referència en el panorama empresarial espanyol i artífex de la creació, creixement i consolidació de Hewlett-Packard a Espanya i a Europa, empresa que ha dirigit durant gairebé 40 anys.

La següent va ser la MENCIÓ INICIATIVA TIC. Els premiats d'aquesta edició, i proposats per ETIC, van ser l'equip de DIAGNÒSTIC GRÍFOLS, representats per Enrique Martinell, director de I+D i Jordi Manzano, Subdirector de I+D. Un projecte que desenvolupa instruments i reactius per a diagnòstic in vitro, que requereixen un software especialitzat i que segueix un estricte procés de qualitat.

Per acabar, es va lliurar la MENCIÓ FIBEREMPRENEDORS que distingeix l'èxit dels Fibers emprenedors, i va recaure en Álex Pajuelo i Javier Verdú de l'empresa LudiumLab.

L'acte va comptar amb la presència d'Antoni Vives, tinent d'alcalde de Barcelona i Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació, que va ser l'encarregat de fer la cloenda institucional.

Aquest esdeveniment va ser possible gràcies als socis col·laboradors: Accenture, Altran, AssetSystem, Cisco, Colt, e-tic, Fujitsu, HP, IBM, Indra, itteria, Mediacloud, NetApp, Oracle, SAP, Telefonica i TSystems. També hi van col·laborar l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya. Ara.cat va ser el Media Partner. La Festibity és un acte que promou la Facultat d'Informàtica de Barcelona de la UPC i FIB Alumni, l'Associació d'Antics Alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona.Comparteix això:

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02